Modette

2019 är Mitt år!


Hej godingar! God fortsättning. Hur har starten av det nya året varit? Mitt har vart helt galet och det är så mycket som händer i vanlig ordning.. De är få saker som inte är helt klart ännu - men när det är så ska jag självklart dela med mig. Så mycket kul att se fram emot!!

Jag hade min lillasyrra Fanny hos mig förra helgen och vi fotade ett litet samarbete, bara det! Det kommer upp här i bloggen imorgon, så kika in. 

 
En helt random fråga; men tror ni på Astrologi? Jag har alltid varit ett litet secret fan av det sedan jag var liten och kollat upp stjärntecken, månadens astro, hur man passar ihop med människor osv. Vid årsskiftet så brukar det ju dessutom vara en större upplaga "Så blir ditt 2019". Ja, i år är verkligen Skyttens år... Till och med det bästa året under decenniet!! Jag läste det och jag känner det redan på mig! <3 Jag tackar för din närvaro Jupiter, haha! Något skytte-syskon som läser bloggen, holla!? 
 
 
Jag ser så fram emot att kunna ge mer av mig själv till mig själv. Detta kommer också resultera i att det blir mer av mig där jag kan inspirera andra. Jag har tagit min egentidsplanering seriöst och jag taggar för ett sista år i mina "twenties". Jag ska se till att ta det to the next level of fun, happiness, living life and love!! 

Jag är nyfiken på om du har planerat något särsklit under året? Stort som litet - men som du bara längtar ihjäl dig till? Jag kan säga att för min del gäller det både karriär, relationer men mest - resandet! Oj oj oj vad jag ska se nya platser... Så - 2019, jag kan säga att vi redan har ingått i en liten kärleksaffär du och jag. Frågan är hur jäkla fantastiskt detta kommer att bli!? 

Stor kram och välkommna tillbaka mina älskade läsare. Jag skickar er en extra stor kram, galet mycket pepp och massa glädje! Vi hörs imorgon med en massa träningspepp, XO Jamie

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress