Modette

Träna för Dig <3


Hej godingar! Jag passar på att önska dig en magisk start på veckan.. Bilderna är tagna av lillsyrran Fanny och är för ett samarbete tillsammans med träningsmärket aimn tillsammans med Gina Tricot. Hur snygga träningskläder? De är verkligen SÅ sköna och har en superkvalité. Spana in fler bilder under #aimnxginatricot på Instagram om ni vill. Dessa byxorna är min absoluta favorit från kollektionen. Höga i midjan med en snygg bred (!) resårkant, superfint material och sitter som ett smäck! Anyways - jag är här för att ge er mina absolut bästa träningsråd som håller motivationen på topp! 
Observera att detta INTE är något New Year - New Me grej. Jag har tränat rätt aktivt i snart 6 år och hittar man knepen - så är det hållbart i längden. Till er nya läsare, så kan jag dessutom avslöja att jag är utbildad träningsinstruktör också! Så jag har en hel del träningstimmar i bagaget. (Tyvärr har jag inga aktiva klasser idag - men har en härlig craving av att instruera i framtiden - Fullkomligt ÄLSKAR det). Så - börja med att tänk snälla tankar. Du går inte till gymmet/går ut och går/rör på dig för att straffa dig själv för någonting. Inte för dina extra kilon, inte för julledigheten, inte för att du har varit för lat.. Du gör det för att du och din kropp är tillräckligt starka och friska så att ni kan göra detta ihop <3 
Tänk; hur fantastisk är inte det!?Testa på en hel del och hitta Din aktivitet. Ogillar du allt (det är en känsla man kan ha, om man inte är "van" att röra på sig) se till att fortsätta med det du ogillar MINST! Perfekt. Detta kan ta och bli din nya grej. Efter många möten ihop mellan dig och din minst-ogilla-aktivitet så kan det växa fram en lång relation, som såsmåningom kan bli en kärlekshistoria.. Annars - byt igen, testa ännu fler nya grejer och nöt på. Det vänder. Mitt kanske bästa tips; Lyssna inåt. Känn efter. Hur känns det i kroppen och framför allt i knoppen efter endast en kort stund in på passet? Hur känns det i kroppen efter avslutad träning (och då menar jag inte de ömma musklerna utan hur det känns "bortom" dem)? Känner du? Rushen av kroppens egna belöningsystem pratar med dig. Enorfinerna, dopaminet.. Du har precis skapat en känsla av välbehag, glädje och livets egna anti-depp rusar genom kroppen! 
 


Investera i snygga träningskläder. Ett enkelt knep till att få en extra boost oavsett vad du tar dig för. Att känna sig bekväm, kanske till och med lite snygg ger en extra självförtroende och man kanske inte tänker på svetten som rinner längst pannan. Oh well. Du glänser samtidigt som du gör en investering i dig själv! Glow and be fierce! 

 
Träna tillsammans <3 Med din partner, bästa vän eller syskon! Ni peppar varandra, investerar i er relation och ni båda ser till att ta hand om era kroppar, hjärtan och er kondition. Tänk på att de ni gör tillsmamans i just detta nu får er att leva ett längre liv - tillsammans <3 

Så älskade ni - att tänka på detta sättet när ni ska ta er till gymmet kommer få er att känna glädje och lycka över att röra på er. Det är just det träning handlar om. Tänk att vi har möjligheten att aktivera oss och må bra som resultat? Det är ju bara en win win till oss själva! Ta det lungt i början, be om hjälp om du behöver av någon som kan och tänk på att vi alla är nya i början och vi måste inte vara atleter efter tre ynka pass. Du gör det här för Dig. Träna för Dig. Ingen annan. 
Kärlek, Jamie
2019 är Mitt år!


Hej godingar! God fortsättning. Hur har starten av det nya året varit? Mitt har vart helt galet och det är så mycket som händer i vanlig ordning.. De är få saker som inte är helt klart ännu - men när det är så ska jag självklart dela med mig. Så mycket kul att se fram emot!!

Jag hade min lillasyrra Fanny hos mig förra helgen och vi fotade ett litet samarbete, bara det! Det kommer upp här i bloggen imorgon, så kika in. 

 
En helt random fråga; men tror ni på Astrologi? Jag har alltid varit ett litet secret fan av det sedan jag var liten och kollat upp stjärntecken, månadens astro, hur man passar ihop med människor osv. Vid årsskiftet så brukar det ju dessutom vara en större upplaga "Så blir ditt 2019". Ja, i år är verkligen Skyttens år... Till och med det bästa året under decenniet!! Jag läste det och jag känner det redan på mig! <3 Jag tackar för din närvaro Jupiter, haha! Något skytte-syskon som läser bloggen, holla!? 
 
 
Jag ser så fram emot att kunna ge mer av mig själv till mig själv. Detta kommer också resultera i att det blir mer av mig där jag kan inspirera andra. Jag har tagit min egentidsplanering seriöst och jag taggar för ett sista år i mina "twenties". Jag ska se till att ta det to the next level of fun, happiness, living life and love!! 

Jag är nyfiken på om du har planerat något särsklit under året? Stort som litet - men som du bara längtar ihjäl dig till? Jag kan säga att för min del gäller det både karriär, relationer men mest - resandet! Oj oj oj vad jag ska se nya platser... Så - 2019, jag kan säga att vi redan har ingått i en liten kärleksaffär du och jag. Frågan är hur jäkla fantastiskt detta kommer att bli!? 

Stor kram och välkommna tillbaka mina älskade läsare. Jag skickar er en extra stor kram, galet mycket pepp och massa glädje! Vi hörs imorgon med en massa träningspepp, XO Jamie