Modette

Canadian Tuxedo doftandes av Diesel Green

Me - in a Canadian tuxedo. Also known as denim on denim <3 


En utav mina absoluta favorit outfits. Jag kan ha nämnt det förr men jag kan garantera att det inte går att nämna för många gånger. Ni ser ju! Tänk alla oändliga olika tvättar som finns i denna tidlösa, enligt mig, grymma outfit.. 

Pratar man doftgarderob (är det någon utav mina följare som har en sådan och har koll på det här? Annars får jag ta upp det i ett annat inlägg P R O N T O känner jag!) så doftar jag Diesel Green här. Du finner basnoter som mysk, vanilj, sandelträ, mellannoter i kryddnejlika, apelsinblomster och toppnoter som ingefära och lime. Jag fullkomlig älskar den där lite mer unisex touchen av vardagsparfymer och just denna är min signatur denim on denim doft! 

Är det någon som springer på en sådan flaska får man gärna hojta till! Detta är en gammal goding som verkar ha försvunnit från de flesta ställen och jag behöver den forever in my life. Den skänker en hel del goda minnen från de ljusa stunderna i min uppväxt. Tankarna går direkt till framsätet i en bil, sjungandes i kör för full hals med min mor iklädd just en jeansjacka medans solen skiner in genom bilfönstret..  
 
Vad är bättre än Vintage-älsklingar? <3 Väskan är en Dior och resten utav hela outfiten hittar du på Gina Tricot. 
 
Visst är det lustigt med att dotfer kan få en att vandra tillbaka ner på the memory lane så enkelt? Att ett utav våra sinnen kan få minnet att spela upp korta scenarion, kasta oss tillbaka i tiden och ge oss en filmsekvens som om vi faktiskt befann oss just där, just nu, bara genom att sluta ögonen. Både på gott och ont förstås. Just det här minnet, för min egen del är jag bara glad att få bli påmind utav att det fanns en hel del fint och en hel del ljusa små stunder i min uppväxt även om det mesta känns som ett mörker eller en enda tjock dimma. Som den där bilfädren jag beskrev. Det var mellan Gällstad och Borås där det doftade just Diesel Green, jeansjackan som jag älskade så innerligt bars av min mor och vi sjöng Haddaway - What is love? för allt i världen. Ingen av oss har direkt någon vidare sångröst, tro mig, men det stoppade aldrig oss. Där och då var det bara jag och hon mot världen.. Även om det bara var för några mil.. 

Minnet skänker mig värme på ett sätt och jag känner att där och då var jag så otroligt närvarande. Vilket är belöningen till att jag minns det så väl trotts att jag inte ens kan datera det. <3 Det är också en påminnelse till mig själv idag - njut av nuet. Du vill minnas livet samt människorna du har runt om dig med värme.. Kram Jamie
Therese

Så härliga bilder!

Svar: Tack snälla :D <3 <3
Jamie Sallmén

Tilde A

Så jäkla bomb-snygg <3

Svar: Men ALLTSÅ TAAAACK GODING!! <3 <3
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress