Modette

Kan det bli naknare än såhär?


Älskade poddis <3 Vilken jäkla resa du än så länge har fått mig att uppleva! Tillsammans med grymma Tilde har vi nu hunnit riva av hela femton avsnitt. Jag undrar; kan det bli naknare än såhär? Jag vill visa min uppskattning och kärlek till alla er som lyssnar varje vecka! Till alla er som delar med er av era egna historier och öppnar upp. Till er som ständigt hejjar och bara är SÅ JÄKLA AMAZING! Ni är så jäkla bra. 

Babblarna bakom Babbel på Banérgatan <3 

Detta nya forum, ett frispråkigt forum där en fyrtio minuters till en timmes babbel kan vända från högt till lågt till svimmlande höjder. Aldrig har jag varit så nervös men ack så stark i något jag jobbat med. Bloggen är en del av min identitet, då skrivandet är mer än min passion och i dagsläget har jag inte fått utrymme till att frigöra min kärlek över tagentbordet. Istället har jag hunnit babbla om det i ljudformat, där redigerande eller sudda ut texter och börja om inte riktigt fungerar på samma sätt. Utan där kommer det helt ofiltrerat och utan förvarning så får man ta del av de mest härliga "hänget" (för de är så vi upplever podden, ett skönt häng till den som vill ha lite sällskap) och rätt vad det är så får ni inblick i mitt liv och vad jag varit med om. Aldrig tidigare berättade historier, eller som aldrig någonsin varit nedskrivet finns helt plöstligt där ute. I ljudvågorna som strömmar in i dina hörlurar.. 

Med tanke på mina visioner i livet så är det här väl bara en uppvärmning. Det är så häftigt men otroligt skrämmande på en och samma gång. Men inte en sekund tvekar jag. Att babbla ihop med min poddpartner Tilde har blivit en otrolig tillgång i mitt liv. Hon är så jäkla ball med sitt juristande, våghalsiga satsningar på karriären och att hon låter mig visa världen det jag brinner för.. Alla skratt och härligheter jag får uppleva tillsammans med dig varje vecka är grädde på moset ska du veta! 

Mitt mest sårbara men ack så viktiga avsnitt hittar ni här; `KLICK`  
Avsnittet som inläggets rubrik fick sitt liv ifrån. I ca mitten av avsnittet delar jag med mig utav en "naken in på bara själen" historia från en del av livet jag upplevt.. 
 
<3 Poddis. I love you.
Förresten! Tips på något ämne ni vill vi ska ta upp framöver?
Släng iväg en kommentar, ett DM på Insta eller vad som. Puss, Jamie
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress