Modette

Snake Print and Golden Coin Chain

Ett av höstens absolut hetaste prints - Yey or Nay för Snake print? 


Sedan kan jag inte annat än att ÄLSKA de guldiga kedjorna med olika "Coins" & symboler på som syns lite överallt idag.. 


*Blurry pic, but i like the feeling of the photo.. Jag har en grej för det som är allt annat än perfekt, så fotot får stanna. 


Så här glad är man.. 


.. när man inte bara nailar modetrender - utan lyckats få till det där GRYMMA Glowet i fejjan! 

 Blusen med Snake print hittar du i alla fall HÄR & Golden Coin Chain halsbandet hittar du HÄR (Online Exclusive) bägge från Gina Tricot.
 
- - - - -

Hej godingar! En relativt snabb söndags uppdatering här i bloggen. Jag har glidit ner till närmsta hotellbar och beställde in en kanna te. Detta för att få se lite liv och rörelse vilket i min värld skapar inspiration. Magiskt nog utan att jag visste om det så började det dra igång liveband av unga artister på löpande band i bakrunden, vilket är en absolut bonus. Så grymt! Vilken enkel grej att göra för att kunna känna att man "är ute bland folk" när man legat hemma förlänge! (Drog ut två visdomständer i veckan och därav vart mest hemma efter jobb, sett ut som en Chipmunk och haft ont.) Eller ja, jag var på världens härligaste middag igårkväll - tack tjejer! Men den där söndagsångesten trotts att man inte brukat alkohol gjorde sig lite påmind.. Ni vet den där mörka november söndagseftermiddagen då de känns som om alla andra "har ett liv" och man själv mest bara ligger där? Eller är det bara jag? Jag vill därför tipsa om just det här med hotellgrejen! De funkar nog minst lika bra med ett fik också i mindre städer om de känns skumt att glida in på ett hotell men känslan är fin. Tankarna blir klarare här än vad de blir där hemma en eftermiddag som denna <3 Jag menar, jag är väl inte helt ensam om att kunna känna såhär - eller? 

Så jag ska sitta här och passa på att skriva upp alla mina tankar och idéer jag får i mitt pappersblock jag har med mig, för jag känner att de här var ett grymt bra beslut! Någon annan som har något annat grymt tips att dela med sig av? Puss & Kram Jamie
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress