Modette

Snake Print and Golden Coin Chain

Ett av höstens absolut hetaste prints - Yey or Nay för Snake print? 


Sedan kan jag inte annat än att ÄLSKA de guldiga kedjorna med olika "Coins" & symboler på som syns lite överallt idag.. 


*Blurry pic, but i like the feeling of the photo.. Jag har en grej för det som är allt annat än perfekt, så fotot får stanna. 


Så här glad är man.. 


.. när man inte bara nailar modetrender - utan lyckats få till det där GRYMMA Glowet i fejjan! 

 Blusen med Snake print hittar du i alla fall HÄR & Golden Coin Chain halsbandet hittar du HÄR (Online Exclusive) bägge från Gina Tricot.
 
- - - - -

Hej godingar! En relativt snabb söndags uppdatering här i bloggen. Jag har glidit ner till närmsta hotellbar och beställde in en kanna te. Detta för att få se lite liv och rörelse vilket i min värld skapar inspiration. Magiskt nog utan att jag visste om det så började det dra igång liveband av unga artister på löpande band i bakrunden, vilket är en absolut bonus. Så grymt! Vilken enkel grej att göra för att kunna känna att man "är ute bland folk" när man legat hemma förlänge! (Drog ut två visdomständer i veckan och därav vart mest hemma efter jobb, sett ut som en Chipmunk och haft ont.) Eller ja, jag var på världens härligaste middag igårkväll - tack tjejer! Men den där söndagsångesten trotts att man inte brukat alkohol gjorde sig lite påmind.. Ni vet den där mörka november söndagseftermiddagen då de känns som om alla andra "har ett liv" och man själv mest bara ligger där? Eller är det bara jag? Jag vill därför tipsa om just det här med hotellgrejen! De funkar nog minst lika bra med ett fik också i mindre städer om de känns skumt att glida in på ett hotell men känslan är fin. Tankarna blir klarare här än vad de blir där hemma en eftermiddag som denna <3 Jag menar, jag är väl inte helt ensam om att kunna känna såhär - eller? 

Så jag ska sitta här och passa på att skriva upp alla mina tankar och idéer jag får i mitt pappersblock jag har med mig, för jag känner att de här var ett grymt bra beslut! Någon annan som har något annat grymt tips att dela med sig av? Puss & Kram Jamie
Boosta dig själv i höstmörkret!
Att boosta sig själv igenom de mörka höstmånaderna är en väl gjord investering. Vad ska man göra för att få tillbaka energin som försvann ihop med plusgraderna? 


Att "Inte orka träna" för att man är för trött är en klassiker. Faktum är dock att själva träningen GER dig en massa energi medans det kanske är ditvägen och ombytet som är den tuffaste delen. När du väl börjar röra på dig händer det så mycket i kroppen som gör att när du kommer därifrån, så har du helt plötsligt tankat fullt med energi. Du "vaknar till liv igen". Regelbunden träning, kommer då också skapa mer energi i vardagen..


Att känna sig trött och inte orka hänga med människor (är något som jag kan känna igen mig massvis i då jag har ett "socialt arbete") och välja att "dra täcket över huvudet" kan i långa loppet stjäla din energi. Hemligheten är att ta sig till de där fantastiska människorna som tankar dig med energi. Oavsett om de är familjen, bästa vännen en härlig "soulsister" eller annat - se till att boka in en kaffedejt, hemmahäng eller annat! Jag lovar när du investerar tiden att umgås med just dem människorna, så kommer du fyllas med energi och orka hur mycket som helst (även om det bara är för resten av dagen eller får energi som räcker över hela helgen). Det farliga är om du hänger med energi-tjuvar. Så känn efter och tillåt dig själv att umgås med de energi-tankande människorna i ditt liv trotts att du är superduper trött! Det kommer ge dig SÅ mycket!! 


Jag har haft en tid bakom mig som har varit just ganska energilös. Jag har jobbat, stressat och inte tagit hand om mig och lyssnat på mitt inre så mycket som jag borde. Vilket jag tagit tag i lite smått. Jag har spenderat mer och mer tid med just de människorna som ger mig mest kärlek (tankar på själen), jag har umgåtts med vänner som inspirerar och pratar mer om nuet än om hetsen om "vart man ska". Jag läser böcker som inspirerar mig och tar mig själv egentid. Skapar utrymme för själen att ta plats. Jag har dessutom börjat besöka gymmet och rör på mig mer frekvent. 


Detta tillsammans med en del vitaminer (vi ska inte låtsast om att vi inte vet hur mycket detta faktiskt hjälper oss inifrån) ger mig ny ork. Inte till att kunna gasa på mer igen, utan för att kunna njuta, orka och bara finnas med ett leende på läpparna. (D-vitamin & B12 är mina högst upp på listan vitaminer just nu). 


Det känns dessutom som om jag har fått en c-vitamin injektion av min omgivning på senare tid. Förra helgen var magisk med besök utav min Soulsister Helena som grundar mig. En otroligt smart kvinna. En sleepover tidigare hos bästa Ella tankade på med trygghet och lite häng med min gudson och familjen skapade ovan bilders lycka.. Kärleken som tankas på i hjärtat när jag fått vara med Mia och hennes tvillingar är ren magi. 
 
När energin tar slut, så är knepet att tvinga dig att faktiskt göra saker istället för att ligga still där hemma. Det ger dig nämligen motsatt effekt än vad du tror - om du väljer att investera i "rätt" saker och rätt människor. Kram Jamie