Modette

Paco Rabanne #MillionLucky

Det var den här godingen som skulle firas på eventet som VASS PR hade bjudit in mig på för ett litet tag sedan. Den doftar så gott! 

Sedan var jag överlyckligast i världen att få spendera lite tid med min favorit människa <3 Vackraste människan på indsidan och som strålar hela vägen ut.. 
 En hel kollektion uppradad.. 


Eventet hölls på härliga Nosh & Chow. 

And on a Lucky party you gotta get treated with Lucky cookies, right?! Det här sa min lyckokaka <3 Så sant så. 
ALLTSÅ GODINGAR! BLIR VARM I HELA SJÄLEN av den här bilden. Ella & Joel. 
Do the Lucky dance. 

Foto:Emma Svensson & min iPhone
 
Hej mina absolut bästa favoritisar i hela världen! ÄNTLIGEN kommer denna härliga bildbomb från eventet upp i bloggen! Tack till er som styrt upp det så jäkla bra. Härligaste stämmningen på länge. Ni är Pro´s! 
_________________________

Jag sitter och myser med en kaffe på Odenplan och bara tar in lugnet efter en fartfylld vecka. Igårkväll var jag på en sån inspirerande och härlig middag med Angelica & Caroline. Jag är så otroligt glad att få vara en i deras team och få ha dem som vänner. Inspirationen följde verkligen med mig på jobbet idag, vilket verkligen har märkts - så kul! Det är verkligen otroligt mycket som sitter i tankens kraft, oavsett vad man tar sig för. Positivity is the key! 

En del av mig vill skriva av mig i miljoner rader, medans en annan väljer att avsluta inlägget strax. Jag har på ett konstigt sätt en känslostorm inombords. Så mycket kreativitet, en saknad men samtidigt fylld av massvis med kärlek. Något säger mig att det är ett sådan känslokaos som ibland uppstår och sedan försvinner utan att lämna ett enda spår när stormen väl dragit över.. Så jag tänker att jag börjar röra mig hemåt snart.. Livet älsklingar. Det pågår för fullt på andra sidan skärmen! Man känner högt som lågt - oavsett om man har en radda härliga bloggvänliga bilder. Viktigt att prata om också. För att jag bryr mig om känslan som sänds ut i den sociala medie världen. Godingar, vi hörs av snart igen, okej? Puss! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress