Modette

En hälsosam Valborg

Idag startade jag dagen med en liten promenad i mina underbara kvarter. Perfekt start på dagen! 


Att vara hälsosam kring högtider är mer min grej och jag väljer ofta att investera i mig själv istället för att hamna i situationer som kan leda till ångest och tråkigheter. Kanske maskrosbarnet i mig som håller mig till det tänket, men jag trivs bäst så. Fylleslag och kaotisk tillvaro är inte min melodi. Förstå mig rätt, det finns trevliga stunder i sociala sammanhang också. Just vid högtider så verkar dock den sociala spärren släppas på en hel del & människor väljer att härja helt fritt, lite på en annan nivå, enligt mina erfarenheter. Jag säger inte att jag är helt oskyldig till festandet och att jag är helt felfri. Jag har också varit med och firat tidigare, jag har också varit "där". Jag säger bara hur jag väljer att leva mitt liv nu. Att man alltid kan välja om. 
 

Att jag styr mitt egna liv och väljer att sträva efter att ha så många härliga dagar som möjligt i mitt liv, har blivit min styrka. Jag har övat upp det i så många år och resultaten är enastående om du frågar mig. Med enkla medel, så som träning till exempel, så kan du påverka ditt liv avsevärt om du bara ger det en chans. 


För vem vill inte vakna upp imorgon (och alla andra dagar) och känna att man är taggad på livet och är redo att gå på stigen som leder till att uppfylla sina drömmar? Oavsett hur stora eller små dem är..
 


Då prommisen var så kort imorse, så tog jag mig även tiden att besöka gymmet senare på kvällen. Egentid när den är som bäst. Fylld av endorfiner. Mina träningstillfällen har varit få den senaste tiden, så det kändes extra bra att få njuta idag!
 

Är det någon annan som också valt en alkoholfri, hälsosam eller träningsladdad Valborg?


Happy monday babes. Oavsett hur du valt att fira denna måndagen så hoppas jag att du känner att livet är magiskt. Det är det nämligen om du väljer att leva efter det och se det från det perspektivet. Om inte annat - försök att sträva efter det <3 Kan jag, kan du. 

Massvis med  kärlek, Jamie
Therese - psykiskt sjuk, men ändå mest som alla andra

Låter som en superhärlig dag!

Svar: Det var den absolut! <3 Hoppas att du haft en härlig långhelg! Såg att du var och strosa runt i trädgårdar bland annat, mys!
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress