Modette

Celebration at BARRY´S

BARRY´S ligger på Jakobsbergsgatan här i Stockholm. (Men finns snart också i Göteborg!) 

En träningsform som jag fullkomligt ÄLSKAR! Ni ser ju? Nattklubbskänsla, grym träning och en så jäkla pricksäkert Jamie-koncept! Älskar de mesta lite annorlunda, amerikanska träningskoncepten & trenderna. Jag föll pladask för något annat koncept när jag var i NYC, men det tar jag en annan gång.. 


Känslan efteråt - obeskrivlig!
 
 
Intervaller blandat med floor work är vad som ligger bakom the red face.. 


"If it doesn´t challange you, it doesn´t change you". Något att ta med sig i vardagen också. Att kliva utanför boxen - det är där magin händer. 

Matcha made in heaven. Mm! 

 
__________________________

När Helena var hos mig i helgen, så blev jag fulladdad med massvis av inspiration och energi. En fika vid vattnet och prat om livet följt av middag och mys på kvällen. För att fira vårt 10-års jubileum för vår vänskap - så såg vi till att boka in oss på ett mega svettigt träningspass! Det var ju trotts allt i svettiga sammanhang som allt började, under gymnaisetiden, i danssalen! Jag tänkte att Barry´s som jag älskar så mycket själv och som (ännu) inte finns på västkusten, fick vara stället vi skulle besöka! Söndagen startades självfallet alldeles perfekt med andra ord. Fyllda av endorfiner, tog vi oss ut i solen för att bara prata om allt och inget. Något jag uppskattar enormt mycket med henne är att våra samtal är så djupa, vi hänger med i samma utvecklingsfaser och ligger i samma balans med varandra & i livet - trotts vårt avstånd. Det leder till både en och en annan tår, rysning och aha upplevelser under samtalen och det får mig att känna en enorm tacksamhet på en annan nivå - tänk att vänskap kan vara så himla fantastiskt! Tack Helena, för ett grymt svettigt pass som pushade mig liiite extra. Och för en alldeles magisk helg. Precis som jag förutspådde att den skulle bli, ihop med dig. Ses snart igen. 

Någon som testat på Barry´s bootcamp än? Eller någon som har ett annat träningstips som jag bara Måste testa!? Kram Jamie
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress