Modette

Bloggfamiljen på modette.se!
Här har ni oss! Hela bloggfamiljen på Modette.se! 


Alltså - vem ÄLSKAR inte ballonger?! 


Drömmen om att checka in här för en natt, eller tio.. Blev mer än kär i sviten på Haymarket som vi befann oss i. 

Här har ni finaste Matilde <3 Vi fick en superidé redan vid första mötet, så vi ska ta och ses snart igen - faktiskt redan nästa vecka för att testa på vår idé. Så jäkla härligt att få chansen att träffa pepp-deluxe tjejer bara såhär!

 

Och dem här blommorna är ju to die for..  Hey Darling Jean. Tjejen som ligger bakom fotograferingen av den här Instabilden! 


Härliga Isa. Hennes blogg hittar du här. 

 

Fina Chefredaktörs Sara! 
 Vackra Felicias blogg hittar ni här.

Solnedgången från The Grande Terrace Suite, Haymarket. 

 
What a beautiful night. Visst är mina nya örhängen fina? En present till mig själv som grattis till nya jobbet och speciellt köpta för denna kväll!

Spana även in Evelinas, Madeleines & Lisas bloggar!

Vill du veta vad det bästa med dessa eventen är? Det är att du får möta likasinnade, lika fotogalna och minst lika peppande männikor, som du själv. Det skapas en drivkraft av magin som finns i dessa sammanhang. Finns ingen hotellsvit, goodiebag eller materiella ting i världen som kan mäta sig med vad jag känner över energin i sammangangen. Det är minst sagt en oslagbar känsla! 

Torsdag morgon - och det är dags för mig att springa iväg på en plåtning!! Kommer ni ihåg att jag hintade om någonting för ett tag sedan >Här< . Nu är det dags! Häng med på Instastory i vanlig ordning om du vill ha direkt  uppdateringar  <3 Puss & Kram, Jamie!
emma

vilka fina bilder :)

Svar: Tack snälla! <3 Jätte härlig fotograf vid namn Hannah-Fina som tagit dem (+plus min iPhone).
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress