Modette

Bloggfamiljen på modette.se!
Här har ni oss! Hela bloggfamiljen på Modette.se! 


Alltså - vem ÄLSKAR inte ballonger?! 


Drömmen om att checka in här för en natt, eller tio.. Blev mer än kär i sviten på Haymarket som vi befann oss i. 

Här har ni finaste Matilde <3 Vi fick en superidé redan vid första mötet, så vi ska ta och ses snart igen - faktiskt redan nästa vecka för att testa på vår idé. Så jäkla härligt att få chansen att träffa pepp-deluxe tjejer bara såhär!

 

Och dem här blommorna är ju to die for..  Hey Darling Jean. Tjejen som ligger bakom fotograferingen av den här Instabilden! 


Härliga Isa. Hennes blogg hittar du här. 

 

Fina Chefredaktörs Sara! 
 Vackra Felicias blogg hittar ni här.

Solnedgången från The Grande Terrace Suite, Haymarket. 

 
What a beautiful night. Visst är mina nya örhängen fina? En present till mig själv som grattis till nya jobbet och speciellt köpta för denna kväll!

Spana även in Evelinas, Madeleines & Lisas bloggar!

Vill du veta vad det bästa med dessa eventen är? Det är att du får möta likasinnade, lika fotogalna och minst lika peppande männikor, som du själv. Det skapas en drivkraft av magin som finns i dessa sammanhang. Finns ingen hotellsvit, goodiebag eller materiella ting i världen som kan mäta sig med vad jag känner över energin i sammangangen. Det är minst sagt en oslagbar känsla! 

Torsdag morgon - och det är dags för mig att springa iväg på en plåtning!! Kommer ni ihåg att jag hintade om någonting för ett tag sedan >Här< . Nu är det dags! Häng med på Instastory i vanlig ordning om du vill ha direkt  uppdateringar  <3 Puss & Kram, Jamie!
Solnedgång på HAY


Jag & härliga Lisa Billinger <3 

Så här glad kan man va - bilderna beskriver rätta känslan som satt i under hela kvällen!
Solnedgång på HAY, helium ballonger, härliga nyheter och en kväll full av inspiration och pepp. Förbered er på en kommande bildbomb här i bloggen från Modette´s bloggevent som vi hade på uppe på terass sviten. Jag må säga att vi kan ha den mest härliga kombinationen av tjejer i bloggfamiljen. Så olika vilket är så inspirerande! Detta kommer bli så bra och är redan helt fantastiskt. Jag är ûber pepp på vad som kommer att skapas inom den närmsta framtiden.. Så som jag saknat detta!! <3 Var det någon som följde med oss på Instagram under kvällen?  
Xo, Jamie
MODETTE BLOGGEVENT
Dagen jag var på intervju för bloggen! Den kändes så härlig, så oavsett om jag fick det eller inte - ville jag ändå föreviga mitt besök på Modette kontoret! Dream Big.
 

Ännu en Throwback - till den här dagen!! ALLTSÅ LYCKAN! Jag ville skrika ut min lycka till hela världen. Där och då var detta allt ni fick.. 


..men det var dagen då jag signade kontraktet på Modette.se och bakom frågetecknerna så gömde sig fina Redaktörs Lisa! Fotot är taget av bästa chefrädaktören Sara som förevigade detta magiska minne. 
 
Idag ska vi ÄNTLIGEN få träffas - alla nya bloggare & Modette gänget!
Vi ska strax mötas på  HAY inne i sviten "The Grande Terrace Suite", bara det! Vi ska bland annat fira det härliga bloggänget som skapats och peppa för framtiden. Det ska bli så jäkla nice!! In och följ Modette´s Instagram, så kanske ni får se en och en annan härlig Instatory med alla tjejerna. <3 Annars så ses vi på min i vanlig ordning. Kärlek, Jamie