Modette

NA-KD Outlet Åhaga Borås
Sponsrat inlägg från NA-KD
Hey Babes.  Hur snygg suit? Jag är totalförälskad! 


Den kommer från NA-KD och du hittar kavajen HÄR & byxorna HÄR. 

Och ifall jag har några följare från hemstaden Borås eller däromkring (eller någon som har vägarna förbi!) Så får ni absolut inte missa att NA-KD Outlet Åhaga! 


Dröm-scenario för shoppingsugna! Lyxen när man bodde i Sveriges främsta textilstad.. Alla dessa olika pop ups, mode outlets mm! 


Jag själv ska försöka hinna förbi en sväng nu i sommar. Vi kanske ses? 


 
Mini Drop Bracelet i tre olika färger, Caroline Svedbom of course. 


Solisar som jag blev inspirerad att köpa av mor & dotter - Blonnie and Nay. Dessa hittar du hos Zara. 

Okej, Let´s talk about this slitz on the side. I absolutley l o v e You! 

____________________________________
Älsklingar! Här sitter jag än så länge vid frukostbordet och betar av en lång to do list. Min första helt lediga helg på 8 veckor. Förstår ni vilken magisk, (skräckblandad förtjusning) och knäpp känsla det är?! Blev lite vilsen när jag kom hem igårkväll och insåg att jag inte hade något inplanerat ända fram till 15.00 idag. Jag löste det fint dock med att bara ta det lungt och slappna av. Det ända man ska göra - i just de scenariot. Ett tecken på högvarv och att man inte vet vem man är nästan, när man inte jobbar. Jag kände att jag skulle fortsätta morgonen så och jag har fått så mycket "annat" härligt gjort. Laddat upp, stressat av. 
 
Vilken härlig respons på bikiniinlägget! Både här och på Instagram. Första bilden ligger ju nu uppe i mitt instaflöde och fler kommer komma här i bloggen. Jag vill dock göra en uppdatering av allt annat som hänt sedan vi hördes sist! Jag har hunnit hänga med min extra familj Mia & hennes tvillingar. Vi passade på att fota ovan bilder och hon fick till det bra hon, eller vad tycker ni? Haft pickninck i Rosendal med mysigaste tjejerna, gått på brakmiddag med Älskade Caroline Svedbom gänget! Jag har även träffat uuunderbara Modette - Matilde häromdagen då vi beslutat oss för att testa på ett - än så länge - litet hemligt uppdrag. SÅ KUL! <3
OCH IGÅR - så fick jag för ännu en gång vara med i en helt fantastisk plåtning!! Jag blev tillfrågad om ännu en "inkluderande" modellfotografering och körde loss med ett magiskt gäng kvinnor som jag absolut kommer att berätta mer om. Denna gången plåtades en höstmode kampanj. Så kul och jag är SÅ TACKSAM för detta. 
 
Senare idag ska jag till frissan. Tänkte att det kan vara härligt att bli lite ljusare nu till sommaren. Jag blir samtidigt alltid lite tveksam innan, då jag verkligen trivs i det här lite halvmörka samtidigt som jag alltid suktar efter att bli ljusare..  Sedan är jag lite feg när de kommer till drastiska förändringar i håret. Någon annan som känner igen sig eller är det en mindre "biggie" för dig? Vi får se helt enkelt hur resultatet blir. Vad ska du hitta på denna helg?
Xo, Jamie
Angelica Wåhlin

Sjukt snygg suit ju, satt dessutom otroligt fint på dig!

Svar: Tack snälla du! Kul att du gillar den :)
Jamie Sallmén

Matilde

Woho så underbart! 😻 och sån jäkla babe! PUSS! 🌸✨💕

Svar: Tack goding!! <3 Puss!
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress