Modette

Västkusten i mobilbilder

Hej godingar! Jag må vara långt efter när det kommer till mobilbloggning - men nu så! Fina Lisa Billinger tipsade om att ladda ner appen och först nu hände det - Yeey! Det kanske innebär spontanare/ snabbare inlägg om det är någon koncept som ni gillar! Jag själv trivs nämligen att göra skrivandet via datorn samt att de flesta bilder först hamnar just i datorn. Dock så kanske det känns härligt att få ta del av mina mobilbilder också? Vad ni tycker kan ni ju alltid lämna en liten kommentar, så att jag vet. Annars kör jag på det lite mer uppstyrda inlägg och bilderna i vanlig ordning..

Första mobil-blogg inlägget får bli; Västkusten från mobilen! So here We go!

(null)
Efter en sömnlös natt bestående av packningsrutiner som är helt överdrivna (är det bara jag som går igenom hela garderoben plus lite till innan jag ska iväg?!) , så satt jag på tåget ner mot Borås. 

(null)
Väl framme i hemstaden, så fick jag göra ett besök på min gamla arbetsplats, fast i nya lokaler. Jag besökte nämligen Gina Tricot HQ där jag möttes av en utav tjejerna jag jobbar ihop med idag. Jag ville mer än gärna hälsa på mina härliga kollegor som  många av dem efter 9 år  fortfarande var kvar - och säga hej. En hel drös med vardagshjältar som gjorde mer för mig än vad de kunnat ana. 

(null)
Jag mötte sedan upp Helena, promenerade hem och det bjöds på härlig lunch. 

(null)
.. sedan åkte vi för att besöka NA-KD’s outlet ute i Åhaga. Så många skratt  och tokigheter resulterade i att tiden rusade iväg och vips så stod vi i proven när hela Åhaga släcktes ner!  Tur de. Hade kunnat shoppa ihjäl mig men dessa godbitar fick följa med hem..

(null)
På midsommarafton sätter vi oss på tåget ner till Varberg och möts av det här. Lunch i solen, havspromenad fram till hotellet  och lugnet omfamnade hela mig. 

(null)
Vi checkade in på fina Varbergs kusthotell, Middagsbuffé & jordgubbstårta var belöningen efter en härlig fotostund. När vi ätit klart  av maten, gick ut till havet.

(null)
Där stod vi , jag & hon - i solnedgången.  Så lugnt och skönt. Magisk utsikt över havet. En utav de närmsta & finaste människorna i livet vid min sida. Och hela mitt hjärta krampade av kärlek. 

(null)
Jag mår som bäst vid havet. Ingenting får mig att känna sån frihet som att befinna mig i närheten av det. Kanske därför Stockholm känns så hemma. 
En storstad omgiven av vatten. Perfekta kombinationen.

(null)
Där springer hon, min soulsister under en Unicorn sky utan dess like. Att få uppleva den här helgen gav mig så otroligt mycket. Den gav oss så mycket.

(null)
Jag kan i ärlighetens namn tala om att det är den finaste midsommaren jag upplevt hemma i Sverige.
Så mycket skratt, gråt och kramper i magen av alla gapskratt får mig att blicka tillbaka på denna helgen såpass att jag i detta nu, skrattade till  i skrivande stund. Älskart!

(null)
A selfie while getting ready for next photosession before breakfast!

(null)
När vi fotat klart så högg vi in på den enorma och alldeles fantastiska frukosten! Spa musiken i bakrunden vaggade in alla sinnen i bomullsfluffiga moln och jag njöt utöver det vanliga.

(null)
Efter utcheckning spenderade vi en stund på stranden som ligger precis utanför hotellet. Gissa vem som somnade i vanlig ordning? Avkopplad var bara förnamnet. 

(null)

(null)
Efter ännu mer fotande, myshäng och lugn, väljer vi att missa tåget. Vi bromsar in och slår oss ner utanför Varbergsfästning för en stund i kvällssolen. Kanske bästa beslutet vi gjort på hela helgen. Vi käkar middag sedan en middag och tar sista tåget hem, tillbaka till Borås.

(null)
Vackra sommarsverige passerade utanför tågfönstret. 

(null)
Jag vaknar upp & har en hel dag i min ensamhet då Helena var på jobbet. Jag dricker kaffe, avundas hennes gröna fingrar och alldeles fantastiska djungel i hennes hem. I love!! 

(null)
Jag sätter mig på balkongen en stund för att avlyssna livets nya podd; "En havrecappo, tack!"  Mina två små frön Tuva & Nicolina står bakom denna genommysiga pratstund och jag älskar att få hänga med  på deras mys. Tips tips!

(null)
Jag promenerade sedan ner till stan och tog mig tid att besöka en vän. Det är i år 10 år sedan du lämnade oss & jag fick ny kraft och betänketid vid mitt besök hos dig. Du är en av hundra anledningar till varför jag vill prata om mental ohälsa. Du är en del av mitt driv i mitt liv. Du har gett mig styrka och modet att öppna upp och hjälper mig i mina drömmar om att föreläsa. Och till dig som inte såg mitt klipp efter att jag varit där; till dig vill jag tala om att du aldrig är ensam. Jag VET att räcka ut en hand och ropa på hjälp ibland  ÄR övermäktigt. Skicka ett meddelade om du kan, så låt oss försöka lösa det ihop på något sätt. Det finns alltid hjälp att få.. #aldrigensam

(null)
Efter söndagsmys och kvalitets tid ihop, så var måndagen kommen. Vi letade foto-location och fick till en del härliga bilder. Älskar hur härligt det är att kunna vara kreativa och skapa tillsammans!

(null)
Tåg-Sverige. Signalfel i Herrljunga och jag blir strandad för ett par timmar. Men vad gjorde det med en helg att minnas som fick en solskenshistoria i mitt liv. 

(null)
En överlycklig tjej, fulltankad med lugn, trygghet, kärlek och massa Happy feelings på väg hem tillbaka till Stockholm 🦄💘

Så - mobilbloggande? Ett vinnande koncept?
Fler sådana något mer spontana, mer avslappnande bilder eller tillbaka till det uppstyrda inläggen och de mer proffsiga bilderna vid skrivbordet?
Rösta med en kommentar i kommentarsfältet. Puss och kram!
Matilde

Åh så drömmigt!!! Det är härligt med lite mobilbilder också ibland! Jag röstar för mix! Puss gullis 😍

Svar: Okej bra! Dig litar jag på - så jag får köra på mix med jämna mellanrum helt enkelt! <3 PUSS
Jamie Sallmén

Veronica Pettersson - Mode och Livsstil

Sicket härligt inlägg! Låter som du haft en riktigt grym helg med massa kärlek. 😍

Svar: Åh! Vad härligt att du gillar det! <3 Då har du uppfattat helgen alldeles riktigt - den var helt magisk. Önskar dig en härlig sommar <3 Kram!
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress