Modette

Sommarens Träningspepp!
Hej där sommar babes! Hur mår ni? Träningssugen eller har du cravings efter träningspepp? 


Jag blev tillfrågad av Modette att dela med mig utav sommarens bästa träningstips och artikeln hittar ni HÄR. 


Utöver de ganska så basic men ändå bra tipsen så är här ett annat; investera  i nya SNYGGA träningskläder!
 
Det fick i alla fall mig att komma iväg till gymmet sist! Den härliga känslan som uppstår när du drar på dig ett par skönt åtsittande tights med snygga detaljer och har en uppiggande färg på träningstoppen (som nu också matchar den nya sommarbrännan) - är otroligt peppande! 


Jag lovar - det är en otroligt stor skillnad för den mentala biten att ta sig till gymmet om du har urtvättade, lössittande kläder än ett par som du känner dig som en relativt härlig kanonpingla i..


Tänk dig själv hur du gör dig i ordning när du ska ut, gå på stan, käka middag eller när du ska ut och socialicera dig.. Så glöm då inte av när du ska gå och träna. Hitta godingar till träningsgarderoben! <3

Du är värd att känna dig som the star you are även när du svettas & gör gott för dig själv!
 

Drömbilder tagna i naturen av min soulsister, alldeles intill min favoritplats - havet. Att träna utomhus, promenera i närheten av vatten är bland det bästa jag vet. Och det är även Mindfullness på hög nivå, utan press..

Sedan är jag allt en person som ÄLSKAR gymmet. Det väljer jag dock att besöka på molniga dagar såhär års.. 

Mina nya snygga plagg hittar ni hos Kari Traa <3 

Vad vill ni har för träningsrelaterade inlägg? Hälsopepp, träningstips/råd och liknande ligger ju mig varmt om hjärtat!! Nya följare kanske inte har koll på att jag har en bakrund som bland annat instruktör och har jobbat en del inom hälsa tidigare <3 Så säg mig vad ni vill ha & jag levererar! :D Hoppas att ni får en aktiv och alldeles fantastisk fortsättning på er sommar! Puss & Kram, J
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress