Modette

Sparkling Shoes & Gott nytt år

Älskar allt som glittrar! Dessa godingar får mig att bli lycklig i själen, tillsammans med många andra plagg i min garderob. De var med en stor sannolikhet en del utav min nyårsoutfit - men det är ändrade planer.. 


Men! Här är ett beauty-hack som jag bara MÅSTE dela med mig utav; Seche Vite. OM ni ej har testat detta överlack så är det bannemig dags! Det är snordyrt om man ogillar att måla naglarna som jag gör (dock är mina alltid målade..) då det ligger på 159 pix. Det är dock en life changing och en dream come true produkt till hemma manikyren.. You can thank me later!

Sparkling sparkles från Gina Tricot!

Okej lovecakes. Idag är det den sista dagen på året. Ett år som varit så galet spännande på så många vis. Ett år som jag nått många drömmar men samtidigt åsidosatt mig själv otroligt mycket och inte kunnat leva och verka i just mina drömmar.. Jag håller dock på att styra upp det här. Jag ska leva i passionen så mycket mer de kommande dagarna, åren och i livet. Vi är ju trotts allt aldrig lovade en morgondag - ändå så händer det att man lever livet och sina dagar som om man hade oändligt många kvar av dem.. 
 
Älsklingar - jag vill påminna er om det viktiga i livet. Människorna som får dig att känna värme. Dina intressen som får glädjerusen att strömma genom kroppen. Nyfikenheten om livet och dess alla hörn. Gör en dreamboard, mind map eller vad som känns mest relevant för dig - gå lös och dröm. Försök att investera lite extra tid i de punkter som du känner dig mest lyckligast och levande av. Fyll ditt liv med Dig. <3 

Massvis av kärlek till er alla!
Gott nytt år - xo Jamie
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress