Modette

Birthday Kid!
10.12.2018 - Birthday kid. 

Att fylla år är något alldeles magiskt i min värld. En perfekt dag till att glittra lite extra! 

Jag hade bokat bord på "Teatergrillen" dagen till ära. En fantastisk restuarang om du frågar mig.. 
 

Otroligt bra mat som serveras. 

och de levererar Stockholms absolut finaste toaletter? Bara en sådan sak!
 
Firade med Friends and Fam <3


<3 

Two sisters from other misters. Mia & Ella. Mina två ledstjärnor här i livet. Ni gör livet så mycket vackrare på alla sätt och vis. Att omge sig med kloka, intelligenta, roliga och sanna människor är en otroligt bra investering. Du är en "blandning" utav dina fem närmsta personer - så se till att chose wisley. Vill du bli framgångsrik? Vill du bli klokare? Oavsett vad så ska du se till att omge dig med just sådana personer. Du kommer att bli påverkad av dem och av deras starka sidor. Så se till att investera väl & se dig själv influeras utav dessa personer <3 (Det finns ännu ett par till där ute som finns i mitt liv - ni är magiska! Älskar er.)

Okej, middagen har so far varit mer än so good. Nu är det lite next level som sker; Mia fixade isfacklor i chokladkakan (jag fullkomligt älskar allt som sparkles!!) och vid den perfekta timingen så överraskas jag vid desserten av ännu ett besök. Nu ler jag ända in i själen. Min kväll var så otroligt fin på alla sätt och vis! 

En magisk kväll. En dag som jag är så tacksam över. Att fylla år när jag var yngre var ganska jobbigt som jag minns det. Jobbigt att styra upp kalas, ångest över vilka kompisar som skulle dyka upp och stress över att kunna leverera något kalas överhuvudtaget. En salig blanding av en hel del outredda känslor i ett stort virrvarr..

Idag och sedan några år tillbaka ser jag det absolut mest värdefulla i att fylla år. Jag får leva ännu en dag till. Jag får ge världen ännu mer utav mig. Jag får skratta, älska och upptäcka mer dagar här på jorden än vad jag någonsin kunnat drömma om. Det mina vänner, är så jävla fint. 
---- 
Tack älsklingar för alla gratulationer, tankar, meddelanden och allt. Tack för att ni firade med mig. Tack för att ni alla är så jäkla bäst. Nu kör vi på ett fruktansvärt coolt år framöver! Galet taggad. 
Stor puss och kram, Jamie
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress