Modette

10 to 14 business days..
 

It obviously takes 10 to 14 business days to put up a blogpost.. 
 
Alltså vilken sjudundrande (säger man så?) höst det har varit. Mina dagar på jobbet har flytit ihop i ett enda stort virrvarr och jag vet knappt vilka dagar som är vilka. Om jag lagt ner lika mycket tid på mina sociala medier som jag gör annat om dagarna - då hade jag nog legat på Bahamas i detta nu.. Eller Bora Bora..  *Goals*
 
När vi kommer till årets sista månad så blir det enkelt att ransaka hur året har gått, hur man utvecklats och inser vad man kommer att behöva utveckla till nästa år.
 
Med facit i hand efter 2018 så är jag SÅ redo för det - att just utveckla kommande året till det bättre.  Jag ska planera in mer Mig tid. 


Då pratar jag inte bara om att ta mer semester utan jag tänker att jag ska se till att investera i min personliga utveckling! Så som att ta någon kurs eller liknande för både hjärnans och min karriärs utveckling. Nå en och en annan dröm igen känns ju också som något jag vill göra. Ni om några vet att jag besitter både en och två drömmar i livet och i år hann jag ju ta en hel del sådana. ÄLSKAR att följa mina drömmar - stora som små! Bloggen och podden är ju några få värda att nämna.. 

FRAMFÖR ALLT vill jag se till att driva min passion mer intensivt på fritiden - bloggandet, fotandet, poddandet - ja You Name It! Det är där min sanna lycka i vardagen finns. Det har jag verkligen känt att jag missunnat mig i år.. Det ska det bli ändring på!
 

 Det betyder dock INTE att jag ska öka takten - utan tvärtom. Jag ska sakta ner.. 
 
Allt handlar om planering. I år har jag bara släckt bränder, från början till slut. Jag ska bädda en grund för att styra in en bra start nästa år och jag är så peppad på att varva ner.. I lugnet finner jag styrkan för att följa upp min planering. Jag tänker att December får stå för den sista branden - sen kommer jag se till att ordna upp för att få leva Mitt liv i den kvalitén som jag i just detta nu saknar.. <3 Hur peppade är ni på nya året?!

Kram Jamie
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress