Modette

Sparkling Shoes & Gott nytt år

Älskar allt som glittrar! Dessa godingar får mig att bli lycklig i själen, tillsammans med många andra plagg i min garderob. De var med en stor sannolikhet en del utav min nyårsoutfit - men det är ändrade planer.. 


Men! Här är ett beauty-hack som jag bara MÅSTE dela med mig utav; Seche Vite. OM ni ej har testat detta överlack så är det bannemig dags! Det är snordyrt om man ogillar att måla naglarna som jag gör (dock är mina alltid målade..) då det ligger på 159 pix. Det är dock en life changing och en dream come true produkt till hemma manikyren.. You can thank me later!

Sparkling sparkles från Gina Tricot!

Okej lovecakes. Idag är det den sista dagen på året. Ett år som varit så galet spännande på så många vis. Ett år som jag nått många drömmar men samtidigt åsidosatt mig själv otroligt mycket och inte kunnat leva och verka i just mina drömmar.. Jag håller dock på att styra upp det här. Jag ska leva i passionen så mycket mer de kommande dagarna, åren och i livet. Vi är ju trotts allt aldrig lovade en morgondag - ändå så händer det att man lever livet och sina dagar som om man hade oändligt många kvar av dem.. 
 
Älsklingar - jag vill påminna er om det viktiga i livet. Människorna som får dig att känna värme. Dina intressen som får glädjerusen att strömma genom kroppen. Nyfikenheten om livet och dess alla hörn. Gör en dreamboard, mind map eller vad som känns mest relevant för dig - gå lös och dröm. Försök att investera lite extra tid i de punkter som du känner dig mest lyckligast och levande av. Fyll ditt liv med Dig. <3 

Massvis av kärlek till er alla!
Gott nytt år - xo Jamie
Birthday Kid!
10.12.2018 - Birthday kid. 

Att fylla år är något alldeles magiskt i min värld. En perfekt dag till att glittra lite extra! 

Jag hade bokat bord på "Teatergrillen" dagen till ära. En fantastisk restuarang om du frågar mig.. 
 

Otroligt bra mat som serveras. 

och de levererar Stockholms absolut finaste toaletter? Bara en sådan sak!
 
Firade med Friends and Fam <3


<3 

Two sisters from other misters. Mia & Ella. Mina två ledstjärnor här i livet. Ni gör livet så mycket vackrare på alla sätt och vis. Att omge sig med kloka, intelligenta, roliga och sanna människor är en otroligt bra investering. Du är en "blandning" utav dina fem närmsta personer - så se till att chose wisley. Vill du bli framgångsrik? Vill du bli klokare? Oavsett vad så ska du se till att omge dig med just sådana personer. Du kommer att bli påverkad av dem och av deras starka sidor. Så se till att investera väl & se dig själv influeras utav dessa personer <3 (Det finns ännu ett par till där ute som finns i mitt liv - ni är magiska! Älskar er.)

Okej, middagen har so far varit mer än so good. Nu är det lite next level som sker; Mia fixade isfacklor i chokladkakan (jag fullkomligt älskar allt som sparkles!!) och vid den perfekta timingen så överraskas jag vid desserten av ännu ett besök. Nu ler jag ända in i själen. Min kväll var så otroligt fin på alla sätt och vis! 

En magisk kväll. En dag som jag är så tacksam över. Att fylla år när jag var yngre var ganska jobbigt som jag minns det. Jobbigt att styra upp kalas, ångest över vilka kompisar som skulle dyka upp och stress över att kunna leverera något kalas överhuvudtaget. En salig blanding av en hel del outredda känslor i ett stort virrvarr..

Idag och sedan några år tillbaka ser jag det absolut mest värdefulla i att fylla år. Jag får leva ännu en dag till. Jag får ge världen ännu mer utav mig. Jag får skratta, älska och upptäcka mer dagar här på jorden än vad jag någonsin kunnat drömma om. Det mina vänner, är så jävla fint. 
---- 
Tack älsklingar för alla gratulationer, tankar, meddelanden och allt. Tack för att ni firade med mig. Tack för att ni alla är så jäkla bäst. Nu kör vi på ett fruktansvärt coolt år framöver! Galet taggad. 
Stor puss och kram, Jamie
10 to 14 business days..
 

It obviously takes 10 to 14 business days to put up a blogpost.. 
 
Alltså vilken sjudundrande (säger man så?) höst det har varit. Mina dagar på jobbet har flytit ihop i ett enda stort virrvarr och jag vet knappt vilka dagar som är vilka. Om jag lagt ner lika mycket tid på mina sociala medier som jag gör annat om dagarna - då hade jag nog legat på Bahamas i detta nu.. Eller Bora Bora..  *Goals*
 
När vi kommer till årets sista månad så blir det enkelt att ransaka hur året har gått, hur man utvecklats och inser vad man kommer att behöva utveckla till nästa år.
 
Med facit i hand efter 2018 så är jag SÅ redo för det - att just utveckla kommande året till det bättre.  Jag ska planera in mer Mig tid. 


Då pratar jag inte bara om att ta mer semester utan jag tänker att jag ska se till att investera i min personliga utveckling! Så som att ta någon kurs eller liknande för både hjärnans och min karriärs utveckling. Nå en och en annan dröm igen känns ju också som något jag vill göra. Ni om några vet att jag besitter både en och två drömmar i livet och i år hann jag ju ta en hel del sådana. ÄLSKAR att följa mina drömmar - stora som små! Bloggen och podden är ju några få värda att nämna.. 

FRAMFÖR ALLT vill jag se till att driva min passion mer intensivt på fritiden - bloggandet, fotandet, poddandet - ja You Name It! Det är där min sanna lycka i vardagen finns. Det har jag verkligen känt att jag missunnat mig i år.. Det ska det bli ändring på!
 

 Det betyder dock INTE att jag ska öka takten - utan tvärtom. Jag ska sakta ner.. 
 
Allt handlar om planering. I år har jag bara släckt bränder, från början till slut. Jag ska bädda en grund för att styra in en bra start nästa år och jag är så peppad på att varva ner.. I lugnet finner jag styrkan för att följa upp min planering. Jag tänker att December får stå för den sista branden - sen kommer jag se till att ordna upp för att få leva Mitt liv i den kvalitén som jag i just detta nu saknar.. <3 Hur peppade är ni på nya året?!

Kram Jamie