Modette

Gina Fashion Suit | Grand Hôtel | Fashion Week
 
 
 The view from the balcony of the suit at Grand Hôtel. 
 

Say no more.. 

 
Not too bad to be back in Sweden when you get invited for this! 

 
A sneak peek på A/W 18 at Gina Tricot, in their "Gina Fashion Suit". 
 
 
 
 
 
Astrid är så mycket fashion-goals. Vilken inspiration hon ger varje gång man ser henne! 
 
__________________

Hej babes. Det stämmer. Jag har hunnit haft en veckas semester i Frankrike, landat och kommit hem. Livet har nog aldrig passerat i denna fart som den gör idag. Jag träffade på en hel del härliga männsikor idag på Grand Hôtel och det var bland annat redaktionen på Baaam och andra bekanta ansikten och de flesta verkade vara lika chockade över att jag var tillbaka. "När kom du hem?" Det är nästan så att jag undrar det jag med.. 

I ärlighetens namn är nog 7 dagar alldeles för lite semester till en jobbande individ. Batterierna hinner inte laddas upp ordentligt och man varvar upp igen innan man ens hunnit varva ner. Men jag har haft det mer än magiskt!!
Att sedan få komma hem till en inbjudan av Gina Tricot för mingel i deras "Fashion Suit" de har i samband med Fashion Week för att få mysa med mina favissar Nico & Tuva, spana in höstnyheter och njuta av atmosfären var underbart. Mode-miljöer, kreativa, glada människor och få svida om till en härlig outfit är bland det bästa jag vet! Kan kanske vara det enda positiva med att graderna understiger 30 Celsius.. Vad gillar du mest med hösten?

xx, Jamie
Therese - psykiskt sjuk, men ändå mest som alla andra

Älskar verkligen mörk marmor! I nästa badrum får det verkligen bli det.

Svar: Verkligen rena-rama-drömmen! :) Verkligen goals i mitt liv! <3
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress