Modette

Gina Fashion Suit | Grand Hôtel | Fashion Week
 
 
 The view from the balcony of the suit at Grand Hôtel. 
 

Say no more.. 

 
Not too bad to be back in Sweden when you get invited for this! 

 
A sneak peek på A/W 18 at Gina Tricot, in their "Gina Fashion Suit". 
 
 
 
 
 
Astrid är så mycket fashion-goals. Vilken inspiration hon ger varje gång man ser henne! 
 
__________________

Hej babes. Det stämmer. Jag har hunnit haft en veckas semester i Frankrike, landat och kommit hem. Livet har nog aldrig passerat i denna fart som den gör idag. Jag träffade på en hel del härliga männsikor idag på Grand Hôtel och det var bland annat redaktionen på Baaam och andra bekanta ansikten och de flesta verkade vara lika chockade över att jag var tillbaka. "När kom du hem?" Det är nästan så att jag undrar det jag med.. 

I ärlighetens namn är nog 7 dagar alldeles för lite semester till en jobbande individ. Batterierna hinner inte laddas upp ordentligt och man varvar upp igen innan man ens hunnit varva ner. Men jag har haft det mer än magiskt!!
Att sedan få komma hem till en inbjudan av Gina Tricot för mingel i deras "Fashion Suit" de har i samband med Fashion Week för att få mysa med mina favissar Nico & Tuva, spana in höstnyheter och njuta av atmosfären var underbart. Mode-miljöer, kreativa, glada människor och få svida om till en härlig outfit är bland det bästa jag vet! Kan kanske vara det enda positiva med att graderna understiger 30 Celsius.. Vad gillar du mest med hösten?

xx, Jamie
Vi poddar om att vara "Gravidtjock"


Att vi bland annat pratar om det här i podden är inte mer än rätt.
Jag tror nämligen själv på att det inte riktigt går att prata för mycket om! Det är ju enligt min mening inte okej att vara så oförsiktig när man talar med andra människor. Hur hade Tilde reagerat? Vi pratar även om drömmen om att fronta ett Magazin Cover. För egen del kan jag tänka mig både Elle och Topp Hälsa <3 Men vad hade det då stått i tidningen som jag frontar? Vad hade jag pratat om för ämnen..? In och lyssna. Vi finns där poddar finns <3 Babbel på Banérgatan med mig & Tilde har ju även släppt avsnitt 5 & 6. Det är jag som ligger lite efter i el bloggo.. Puss!
"Lemon trees and Light blue jeans"
 


 
 
Lemon trees and light blue jeans. 
In a corner that looks like it could be photographed in a sunny Italy.. 

Hej mina favoriter! ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka min dator efter nästan tre långa veckor ifrån varandra. Han är räddad och innehållet finns kvar. Det var Logik kortet som valt att sluta fungera vilket innebär att han var mer än tvärdöd. Tur att man kan reparera saker! Nå väl.

Tajmingen kunde inte vara bättre! Jag har nämligen en endaste ynka jobbdag kvar famför mig innan jag åker iväg på en veckas semester!! Med bilderna ovan kanske man tror att det bär av till Italien, men icke. Jag och min bästa Ella åker ner till den Franska Rivieran för att möta upp päronen för en härlig, avslappnande vecka i solen och en och en annan promenad i bergen hörde jag. Jag är mer än redo, även om jag inte har funderat över min packning än. Ni som har lyssnat på poddisen har koll på hur det är med mig och packning, eller hur? Med andra ord så vankas det flyttkaos.. MEN! Semestern har varit efterlängtad och ÄNTLIGEN är det min tur att få ta det lite tranqilo! 

 
Jag passar på och önskar dig en maaagisk fredag. Vi hörs av snart igen!
(Så galet lycklig man kan bli över att äntligen få låta fingrarna gå lös över tagentbordet. I´m back, i´m back, i´m back!) Puss godingar! 
 
_______________
Hela outfiten hittar ni på Gina Tricot. "Leonore Straight Jeans" & "Kimmie top". 
Bootsen är från Steve Madden.