Modette

SWAROVSKI SPARKLES W/ LEMONADE .

Hej Babes! Vilken vecka jag lämnade bakom mig och vilken vecka vi har framför oss, wow! I slutet av förra veckan så blev Nyheten släppt om att jag är signad som en utav Modette´s nya bloggare. Livets grej! Jag är så innerligt glad ska ni veta - vilka möjligheter detta innebär!  Inte bara det.. Utan jag var även på ett annat grymt möte i lördagskväll.. Den nyheten kommer jag att droppa här i bloggen alldeles snart och jag är lika lycklig som bilden ovan visar!Jag kommer nämligen jobba med ett otroligt fabulöst, inspirerande och fantastiskt varumärke som jag älskat innerligt sedan dag ett! En annan Dream come true med andra ord. Papprerna blir påskrivna vilken dag som helst och ni förstår att jag är peppad? Ni kommer självklart bli uppdaterade på direkten. 
 


Jag passar på att njuta av livet till max när det går såhär bra. Laddar energi och samlar på mig extra mycket kraft. Påminner mig själv om min resa och ser vart jag är påväg. Kommer på mig att de är nästintill magiskt att man faktiskt kan påverka sitt liv och välja sin egna väg. Att ingen kan stoppa dig om du väl bestämmer att resa dig upp från askan. Inget som var självklart för några år sedan, då jag inte kunde få ihop "hela bilden" men nu börjar och se helheten framför mig. 


´En maskros som växt genom betong.´


Älsklingar - vi hörs snart igen. Hoppas att ni gillar dagens outfit minst lika mycket som jag gör. Lite lemonade toppat med swarovski sparkles! xx
______________________

 Gillar ni vad jag har på mig?
Här hittar ni länkar till allt; Linne | Byxa | Jacka | Earcuffs | Armband | Solglasögon
Alexandra

Så snygg!!!

Svar: Tack goding! <3
Jamie Sallmén

Ella

Du är värd allt det bästa!

Svar: Tack mitt hjärta <3 Älskar att jag älskar dig!
Jamie Sallmén

Moa Håkansdotter

Så himla härligt att det går så bra för dig nu!! Kör hårt! Xx

Svar: Tack snälla goa du! <3 I will, Puss!
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress