Modette

STORE MANAGER AT CAROLINE SVEDBOM

Det finns ett smyckesmärke som många av er kan förknippa ihop mig med lite extra av dem som jag bär. Jag har nämligen burit det både till vardags och i stort sett vid varje festligare tillfälle sedan över fyra år tillbaka.. Ovan är mina absolut första pieces från fantastiska Caroline Svedboms kollektioner! 


Och som jag nämnde så kommer jag nämligen att "jobba med ett otroligt fabulöst, inspirerande och fantastiskt varumärke som jag älskat innerligt sedan dag ett!" och detta är just Caroline Svedbom jag talar om!!

Vilket för mig är HELT OTROLIGT ROLIGT! Vi träffades för första gången för nu över fyra år sedan. Samtidigt som  jag träffade min vän Angelica. Det var på en träningsresa i Portugal där jag befann mig & dem två reste ner tillsammans, som vi träffades. Det var även där jag fick se hennes smycken första gången någonsin, bland de portugisiska bergen vid apelsinträden under en spontanfotning.. Jag blev k ä r direkt.. 


Sedan dess har vi varit vänner, följt varandras utveckling och jobbat ihop, men nu. NU mina vänner ska Caroline öppna sin alldeles egna concept store i Sturegallerian!! Det är så stort och minst sagt inspirerande att få se hennes utveckling i branchen. Hon är en karriärskvinna med hjärtat på rätt ställe och en alldeles fantastisk människa som verkligen är värd och förtjänar varenda sekund av den här grymma resan! 
 
Och kära vänner.. Jag har hintat en hel del, men nu är väntan över! Det är nämligen så att jag, JAG, har fått äran att få kamma hem jobbet som hennes butikschef! Idag blev vi klara med det sista, signade papprerna och jag kan ärligt talat knappt tro att det är sant!! <3 <3 Vilken grej. Jag kan just nu möjligtvis vara den tacksammaste människan ni hittar. Alla dessa saker som hänt senaste dagarna och de senaste veckorna har varit otroliga! Så som jag krigat, kört på och bara fortsatt. Det börjar nu ge utdelning för mitt hårda slit. W O W.
 
 Carro - vilken resa du har gjort! Vilken resa vi ska göra ihop! Inte bara vi, utan alla dina fantastiska tjejer som jobbar hos dig. Det här är början på något otroligt stort & du anar inte hur lycklig jag är att få vara en del av din resa & ditt CS-team. Tack för den här möjligheten & för att du tror på mig! <3
 
_____________________________

Dörrarna till Caroline Svedbom concept store i Sturegallerian öppnas nu på Lördag kl. 10.00! 
Se till att komma förbi och kika på livets mest glittrande butik. Hela helgen kommer vi att ha specialerbjudanden och överraskningar. Läs mer och attenda på eventet -HÄR-. 
(Bor du ej i Stockholm så har du världens bästa butik på nätet

Puss & Kram, en överlycklig Jamie. 
Alexandra

Wohooo, grattisgrattisGRATTIS bästa Jamie!!! 🙌🏼👏🏼❤️😍

Svar: WEEEII!! Tack tack tack snälla <3 <3 Livets liv!
Jamie Sallmén

Johan

Grattis till jobbet, bästa Jamie!!

Svar: STORT TACK! Bästa människa <3 Hoppas att pappalivet är super! Kram
Jamie Sallmén

Tilde A

Gud vad kuul!! Grattis!! 😍💥💕✨ Jag kommer förbi nån dag! 😘😘

Svar: Åh! STORT TACK! <3 Det gör du heeelt rätt i, bara att komma förbi! :) <3
Jamie Sallmén

Therese - psykiskt sjuk, men ändå mest som alla andra

Åh vad roligt - stort, stort grattis! Älskar f.ö. hennes smycken och stirrar alltid drömmande på kontorsdörren när jag går till Ica :)

Svar: SUPERSTORT TACK! Verkligen en dröm! <3 Detta kommer bli fantastiskt kul att få jobba med. Att få dela hennes framgångssaga är helt magiskt, då jag själv älskat varumärket sedan dag 1, för över 4 år sedan! <3 Du får komma förbi butiken och säga hej! :)
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress