Modette

ANINE BING X GINA TRICOT
 
Förra veckan var jag med om en magisk vecka på många sätt. Samma dag som jag signade kontraktet för att bli bloggare för Modette skulle jag senare på kvällen gå på eventet för Anine Bing´s collab med Gina Tricot.
 

Stort Grattis till både Anine & Gina Tricot för en magisk kollektion! Älskar den verkligen och själv äger jag hela tre pieces från kollektionen.. Är det en kollektion för dig? 
 

Ni ser säkert hur överlycklig jag är att vara omgiven av fantatsiska männsikor (här med Angie & Nico) men samtidigt sprudlande glad för hela den här fantastiska dagen och vad som skett.. 
 
 
 
Träffade världens finaste Ariana (this girl tho´ ) och hennes vän Semra.. 
 
 
I vimmlet så kunde man mingla med favorit gosisar (på bild finner ni min älskade Tuvisen), man kunde shoppa kollektionen dagen innan släppet, spå sig hos en spådam, fota sin aura OCH... 
 
 
TATTUERA SIG!! 
 
 
Guess what?! Long story short. Jag hade bestämt mig att tattuera in något som symboliserade just den dagen. Lyckan över bloggkontraktet, lyckoruset jag kände i min kropp hela dagen när jag patrulerade ner längst Stockholms gator och att få passa på att föreviga näravardet vid Anine Bing x Gina Tricot eventet.. 
 

Tattueringarna man fick välja mellan - Gissa vilken jag valde?
 

Jag köade fram tills jag var nummer två kvar i kön och det blir då dags för dem att packa ihop.. Tjejen som jobbade skulle med ett tåg och där står jag, nästan tre timmar senare - utan tatturering. Däremot så jobbar det strålande stjärnor på Gina som ser till att försöka lösa situationen på ett eller annat sätt.. 
 
 
Vilket ledde till DAGENS TATTUERINGSTID!! Tack Ida - du är en stjärna!! 
 
 
Jag visar resultatet i ett annat inlägg men fram tills dess får ni gissa vad det blev. Samtidigt vill jag passa på att säga att tjejerna på polarioden är två riktigt magiska tjejer.
Sanna & Astrid - ni är grymma & jag blir alltid så glad av att träffa er!! <3 Ses snart igen.
 

STORT TACK till Gina Tricot & Anine Bing för livets event. Tack Ida Rislöw för att du är så grym som styr upp. Och ännu en gång miljoner tack till Modette för att ni gjorde den dagen magisk! <3
 
Over & out - lots of Love, xx Jamie
Alexandra

Älskar!! Köpte jeanskjol, såå nöjd!!!

Svar: Den är så snygg!! Älskar´t! För mig blev det en tisha och 2 par jeans! <3
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress