Modette

Gina exclusive collection
Foto: Emma Grann

Hej gosisar! Vilken jäkla drömhelg som jag haft än så länge. Smygöppning av nya CS-butiken igår, galet härlig premiär öppning idag (tack alla godingar som kommit förbi och grattat!) och inte nog med det, så har jag bästa Fanny aka ´Baby siss´ på besök! En goshelg utöver jobb med andra ord. Vi ses i butiken imorgon igen!
 __________________

Ovan har ni bildresultatet från fotningen hos Gina Tricot i veckan! Deras exclusive collection har nu landat i utvalda butiker samt i online shoppen - så se till att klicka hem dina favoriter. 

Ovan har ni mig i fina Tilde klänning som är pärlbroderad och grymma Kelly i Lovi dress som påminner om en rosa variant av den gula klänningen Beyoncé körde i en av hennes musikvideos. Bara basebollträet som fattas..
Vad tycks om resultatet?  xo, Jamie
STORE MANAGER AT CAROLINE SVEDBOM

Det finns ett smyckesmärke som många av er kan förknippa ihop mig med lite extra av dem som jag bär. Jag har nämligen burit det både till vardags och i stort sett vid varje festligare tillfälle sedan över fyra år tillbaka.. Ovan är mina absolut första pieces från fantastiska Caroline Svedboms kollektioner! 


Och som jag nämnde så kommer jag nämligen att "jobba med ett otroligt fabulöst, inspirerande och fantastiskt varumärke som jag älskat innerligt sedan dag ett!" och detta är just Caroline Svedbom jag talar om!!

Vilket för mig är HELT OTROLIGT ROLIGT! Vi träffades för första gången för nu över fyra år sedan. Samtidigt som  jag träffade min vän Angelica. Det var på en träningsresa i Portugal där jag befann mig & dem två reste ner tillsammans, som vi träffades. Det var även där jag fick se hennes smycken första gången någonsin, bland de portugisiska bergen vid apelsinträden under en spontanfotning.. Jag blev k ä r direkt.. 


Sedan dess har vi varit vänner, följt varandras utveckling och jobbat ihop, men nu. NU mina vänner ska Caroline öppna sin alldeles egna concept store i Sturegallerian!! Det är så stort och minst sagt inspirerande att få se hennes utveckling i branchen. Hon är en karriärskvinna med hjärtat på rätt ställe och en alldeles fantastisk människa som verkligen är värd och förtjänar varenda sekund av den här grymma resan! 
 
Och kära vänner.. Jag har hintat en hel del, men nu är väntan över! Det är nämligen så att jag, JAG, har fått äran att få kamma hem jobbet som hennes butikschef! Idag blev vi klara med det sista, signade papprerna och jag kan ärligt talat knappt tro att det är sant!! <3 <3 Vilken grej. Jag kan just nu möjligtvis vara den tacksammaste människan ni hittar. Alla dessa saker som hänt senaste dagarna och de senaste veckorna har varit otroliga! Så som jag krigat, kört på och bara fortsatt. Det börjar nu ge utdelning för mitt hårda slit. W O W.
 
 Carro - vilken resa du har gjort! Vilken resa vi ska göra ihop! Inte bara vi, utan alla dina fantastiska tjejer som jobbar hos dig. Det här är början på något otroligt stort & du anar inte hur lycklig jag är att få vara en del av din resa & ditt CS-team. Tack för den här möjligheten & för att du tror på mig! <3
 
_____________________________

Dörrarna till Caroline Svedbom concept store i Sturegallerian öppnas nu på Lördag kl. 10.00! 
Se till att komma förbi och kika på livets mest glittrande butik. Hela helgen kommer vi att ha specialerbjudanden och överraskningar. Läs mer och attenda på eventet -HÄR-. 
(Bor du ej i Stockholm så har du världens bästa butik på nätet

Puss & Kram, en överlycklig Jamie. 
Gina Tricot Afternoon Tea
 
Vilken härligt magisk dag! Jag åkte in till Gina Tricot´s showroom under dagen, för lite Afternoon Tea, fotografering och span på deras kommande kollektioner..
 

Väl där så möttes jag av ett härligt, glatt tjejgäng, bästa showroom staffen i stan och även några utav mina favorit-människor på jorden, Tuvisen och Nico var på plats! 

Bestie-twinning! How cute?! <3 Mina små hjärtisar.
 
Det härliga med dessa häng är att man får träffa människor som man länge spanat in, skrivit med, supportat via sociala medier osv och jag måste säga - det finns inget bättre än när dem människorna även ÖVERTRÄFFAR alla förväntningar som man haft om dem. Idag hände nämligen detta och ni ser skrattanfallen som infinner sig under plåtningen via min Instastory (Följ mig här)!
 
 
Kelly - you are a star!

Någon som sett storyn och kanske skrattat med? (Lugnt om ni missat att checka in den inom 24h - ni finner även ögonblicket i mina "Highlights" i min Profil under "Gina Tricot".) 

Hur drömmig location?! Hade lätt velat ta med mig både inredning och blomarrangemang med mig hem.. 

Jag hittade både ett och tre par favoriter ur Ginas nya skokollektion som med stor sannolikhet kommer att få flytta in hos mig.. 
 
 
TACK för idag!! Fler bilder och massa annat skoj kommer med stor sannolikhet upp här inom snar framtid. 
Men först - avslöjandet om lördagens möte är på ingång i kommande inlägg! So stay tuned. 

PUSS & KRAM, Jamie