Modette

MIN LÄGENHET!
 
För 13 nätter sedan stängde jag dörren till min nya, egna lägenhet. I ett par månaders tid ställde min finaste vän Ella upp med att dela sitt hem tillsammans med mig och nu var det dags att äntligen få tillgång till mitt efterlängtade hem. Stockholms bostadsmarknad är som bekant inte den lättaste och jag låg knappast på latsidan när de kom till att söka men till slut gick det..
 
När jag förstod att det var dags att lämna Ellas underbara lya den där söndagen så fick jag en del separationsångest till både henne och lägenheten måste jag erkänna men samtidigt som jag nästan skrek av lycka. Jag kunde nämligen ana hur känslan skulle bli av att få komma till ett eget hem igen, efter en väldigt lång tid. Jag hade dock ingen aning om förrens idag vilken stor inverkan dessa 13 nätter har varit i mitt liv. Jag har fått ett lugn utan dess like. Jag kan skapa mig en trygghet. Min älskade lägenhet har gett mig ett lyckorus som aldrig avtar. Jag har likt en färgglad såpbubbla i mitt bröst fyllt med glädje och jag har aldrig i mitt liv varit mer i nuet än vad jag är nu. Tacksamheten är nästan löjlig, hyran är nämligen skyhög och jag befinner mig på andrahandsmarknaden där jag endast lånar boendet under en period i livet, men jag är så tacksam. 
 
Lugnet i mitt bröst, i hela min själ är påtaglig. Jag är SÄKER. Jag har hittat en trygg plats i mitt liv. Jag kan växa. 
13 nätter och jag kan känna att jag läker ihop från den senaste turbulenta delen av mitt liv snabbare än någosin. 
Jag är nästan förväntansfull över vilken powerkvinna som kommer utvecklas i den här farten i det här hemmet.. 
Ni förstår säkert att det kan komma en och en annan inredningsbild, fler kärleksförklaringar till mitt drömhem och liknande framöver va? Hoppas att det är okej! Nu ska jag ut och fånga denna lediga, underara FREDAG! Puss J
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Vilken härlig känsla, och som jag känner igen den!

Svar: Ja, den är verkligen magisk!! :) <3
Jamie Sallmén

Katja Inga

Gud va härligt med egen lägenhet! Jag känner precis igen mig då jag flyttade in i min lägenhet för två veckor sedan också! Kram!

Svar: JA! Det är helt jäkla-galet-fantastiskt! Trotts att det inte är min första gång i eget, så känns det nästan trippelt så bra just nu. Åh!! Men GRATTIS till dig och nya lyan!! <3 Hoppas att du stortrivs! Kram
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress