Modette

Kom & träna med mig!
 
 
Heeej! Höstens klasser finns nu schemalagda och befinner du dig i Stockholm så vill jag ju att just du ska komma och svettas ihop med mig! (Vart är ni mina kära läsare ifrån förresten? Holla at me så att jag vet!) Som det ser ut just nu så kommer jag under hösten endast att köra ett träningskoncept och det är Cardio Walking*. 
 
Du hittar mig på Nordic Wellness Odenplan; 
Onsdagar 17.15-18.00 
Torsdagar 12.00-12.45 

(*Träning på crosstrainer i grupp! Cardio Walking är en effektiv och skonsam konditionsform.
På mina klasser bestiger vi bland annat två berg, sätter flaggorna i topp och får en känsla av "glass och ballonger" när det hela är över.. Du hör ju - ett måste att testa på!) Hoppas innerligt att vi ses ★
Anonym

jobbar du ngt mer än två pass i vekcan?
vad har du för mål inom karriären?
ngt träningsrelaterat?

stor kram

Svar: Hej! Jag jobbar mycket mer än endast 2 timmar i veckan. :)
Jag har många mål och drömmar. Efter en turbulent vår så har jag inte kunnat fokusera helt, däremot så ser jag ljust på framtiden! Jag vill bland annat få mer utbildning, både inom hälsa/träning men också inom exempelvis retorik. Jag ser mig själv bland annat att föreläsa, fortsätta med mitt skrivande/bloggande och dessa speglar självklart mycket hälsa (och träning). Jag vill kunna dela med mig av min resa, samtidigt som jag vill kunna inspirera andra människor till att aktivt välja att må bra. Inifrån och ut.
Kan även tänka mig att en utbildning i ännu ett gruppträningskoncept står på tur.. Har på senare år drömt om att utbilda mig till personlig tränare, men det är ingenting som står uppskrivet i kalendern än. Jag vill landa där jag är nu, för att se vad jag känner för att ta tag i härnäst. Däremot kan jag lova att jag knappast kommer ligga på latsidan..

Kram!
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress