Modette

Luxury Thursday & Skin analysis

Kära vänner. Vilket avslut på en torsdag. Denna veckan har gått i ett! Nästan så att jag hann med och glömma av att jag bokat in en hudanalys ikväll. Men bara nästan. Jag prioriterar mycket när det kommer till skönhet - smink, bra hårvård, duschateraljer, kroppslotion och en massa mer men just när det kommer till ansiktet så har jag gjort det kanske värsta tänkbara - tvål och vatten historian. Big no no. Jag har länge funderat på att investera i bra grejer för att få en fin lyster, ett härligt glow och en stjärnstatus i ansiktet men känt att det kan vara bra att kolla upp VAD man ska satsa på för hudvård till just SIN hy.. För som allt annat så är det en hel djungel.

Ikväll bäddades jag ner i en varm, avkopplande miljö medans jag fick ansiktet avtvättat, insmort och analyserat. Nu vet jag vad jag har för hy och hur jag ska komma ifrån tvål och vatten träsket! Men inte bara det. Att få ligga där idag och varva ner, en helt vanlig torsdag kan ha vart det bästa jag gjort i urminnes tider. Avkopplande och bara så fantastiskt. Produkterna jag kommer att använda mig av framöver visar jag närmare i ett annat inlägg <3 Puss!

 Happy skin - happy me! 
Tuvis

Åh, var gjorde du hudanalysen Jamie?? Så nyfiken!

Svar: Jag gjorde den på Västmannagatan 47, Odenplan. Hos världens underbaraste människa som jag varmt rekommenderar! Britt heter hon <3 <3
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress