Modette

Dermalogica for my skin

Här är mina nya hudvårdproukter! De kommer från dermalogica.


Jag fick höra att en cleansing gel och ansiktskräm är en bra början! Snart har jag testat dessa i två veckor och är super nöjd redan trotts att det kan vara svårt att avgöra på så kort tid. Det tar ju lite längre tid än så för att få till huden..

Just mina produkter är till för mig & dig med normal/torr hy <3 Är du nyfiken att testa själv så hittar du gelen här och krämen här.
 
På torsdag ska jag få unnna mig ännu en ansiktsbehandling. Gissa om jag längtar? Nåväl, jag vill passa på att önska dig en alldeles FAB start på veckan, vi hörs snart. Lots of love, J! 
Ni hittar mig i Leilas nya bakbok!
 

Leila Lindholms nya bok; Sweet Christmas finns ute i butik nu.. 


Redan när man öppnar boken så finner ni mig på insidan <3 

Att få förevigas ihop med Ella som ett drömteam är magiskt! I bild ser vi dessutom Leilas son, Walter. 
 

Tack till.. Ja, till och med där hittar ni mitt namn. 

Tack själv Leila! ❥

Från solsken till julafton.. Ja, i bloggen svänger det en hel del men det speglar också en del av mitt liv. Jag gör alltid otroligt många olika saker samtidigt men det är det jag älskar! 
Jag lovade er att ge er resultatet av vår julfotografering jag var med på redan i April och hann ÄNTLIGEN att springa förbi butiken i Mood för att fota boken! Så himla kul att bli förevigad i en bok, igen. Ja, det är ju faktiskt min andra bok som jag är med i. Är det någon som har koll på vilken den första boken var? 
 
Galen tanke att när man tänker på hur många ex som trycks upp. Där kommer jag dessutom att sitta hemma hos folk i köket, mitt i julstöket i år och förhoppningsvis i många år framöver.. Så ja, jag passar väl på och säga lycka till med julbaket då ;)
Spanish throwback ★

När allt jag hade i tankarna var solen, burritos och Bachata.. 


Längtar såå mycket tillbaka till värmen!


Världens bästa resa (som vanligt) med världens bästa rese-sällis. 


En liten skarf gör stor skillnad till en outfit! Snyggt, eller hur?


Ta mig tillbaka nu, tack <3Jag trottsar höstrusket och ger er en somrigare feeling i le bloggen! (Kanske är det någon som ska på semester snart och behöver lite inspo?) Själv är jag strax nerbäddad efter en lyckad dag som avslutades med min älskade Cardio Walking klass. Endorfinrush, pepp och så jäkla glad över att jag får göra det jag älskar! Att träna ihop med fantastiska människor är sann lycka. Jag jobbar på i ett sjå och kan inte riktigt dölja mina cravings efter en härlig semester.. Själen hade möjligen behövt lite terapi i form av solsken.