Modette

Strategisk överlevnad & mysigt YouTube klipp!
 
 
Rejäl radiotystnad. Livet har tagit stor plats och jag sitter motvilligt i en tystnad som jag däremt kommer att bryta framöver, det är ett löfte. Jag måste dock vara strategisk med utdelningen av min energi i detta nu. Bloggen är så mycket i mitt liv och då kan ni kanske ana hur tung last jag bär på när varken ni eller ens jag själv, inte finner mig i den här älskade delen av mitt liv som innefattar att jag skriver, fotar och inspirerar och inspireras. Jag uppdaterar er med livets ljusglimtar på Instastories och snap. Jag kommer att fortsätta blogga, det är inte det. Jag gör det jag skrev ovan. Är strategisk. Sparar energi. Överlever. 
_______________

När jag blir stor så ska jag bland annat lära mig att klippa och klistra YouTube klipp. Jag ska bli bättre på att filma mitt liv. Hur fantastiskt är det inte att kunna få se en helt vanlig dag, så som Tuvas dag här ovan? Jag & Tuvisen tog en fika för alldeles för länge sedan och då fick jag en litet hörn i videon. Blir glad av att se den så jag ville dela den med er <3 OBS. Ni kan få extremt mycket kunskap i om hur man brygger en "Americano" och hur viktigt det faktiskt är med sociala medier. (Bak-läxa till mig med andra ord!) 
 
Älsklingar, Jag är så glad över att jag fick uppdatera er. Jag ska lyfta av vikterna från axlarna inom snar framtid och då få glänsa ikapp med min passion för bloggen. Jag hoppas att ni är med mig hela vägen. Massvis av kärlek! 
Tuvis

Åh hjärtat! Jag vet hur den där känslan är. När man så gärna vill men varken har orken eller tiden. Samtidigt är det det kreativa som ger en energi. Ett klimax. Jag vill så gärna ses snart igen! Vi får boka in en träff så snart som möjligt! Puss fina ❤️

Svar: Ja, de är mer än frustrerande! Samtidigt som det kreativa är ett måste för att få ny energi. Men jag ser ljuset och jag ser att det kommer <3 JA! Det är en date, vi ses snaaart fina! Puss!!
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress