Modette

#NoHateSe ❥
Idag är en dag som vi vill lyfta fram lite extra. Det är No Hate dagen och därför sprids det lite extra kärlek på sociala medier och runt om på nätet. 
 
Det är så otroligt mycket tråkigt som pågår där ute och idag väljer jag att lyfta fram kärleken lite extra. Att näthat tillhör vardagsmat är hemskt och vad detta faktiskt gör med mottagarna är horribelt. Vi lyckas med mobbning, öppet hat och kränkningar genom några enkla knapptryck. Vi lyckas med att förstöra självkänslor, självförtroenden och livsglädje i en evighet. Så enkelt.
Jag själv tycker att det är helt sjukt vart världen är påväg när man kikar på just detta, men jag lever på hoppet. Hoppet som alltid drivit mig oavsett vad jag tagit mig an. Mitt hopp gällande detta ämne ger mig glöden till att sprida EXTRA mycket kärlek och glädje nästan varje dag i mina sociala medier, just för att vara en av dem som står emot. Som väljer att kämpa för våra fina medmänniskor runt om oss. För att sprida just; kärlek, till dig och till dem. Jag sprider kärlek, lika enkelt genom några knapptryck. Det är ett enkelt val. Gör du dessa valen också när du surfar runt på andras sidor..

Visa extra mycket kärlek i era sociala medier genom att tagga #NoHateSe. Var med och sprid käleken istället! Kom ihåg; the good guys is always gonna win! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress