Modette

Event fyllt av endorfiner!
Efter en helg på träningsmässan (med ett fantastiskt gäng på Dcore) så fick jag dessutom starta veckan på det absolut bästa tänkbara sätt - ett juice & träningsevent! Igår var jag och Tuva och testade på Soul Cycle, något som jag kommer berätta mer om, jag blev nämligen helt hooked. Sedan stod Anna Ottoson och blandade smoothies till frukost och vi fick veta mer om massa hälsofördelar med bland annat juicer, frukt & grönt. Drömmen! 

Tack Tuvis för världens bästa tisdagsmorgon. Detta kommer jag leva på lääänge!
FITNESSFESTIVALEN ´16

Ren lycka när jag på förra årets Fitnessfestival befann mig där jag känner mig som hemma. På scenen!


I helgen ska jag äntligen få hänga med massvis utav träningsglada människor, inspireras och ha kul.

De senaste åren så har jag synts på bland annat scenen och svettats ihop med härliga männsikor på Fitnessfestivalen (samt Allt för hälsan mässan tidigare år). I år blev jag rekomenderad till ett klädmärke som i sin tur ville ha med mig under helgens mässa ute i Älvsjö. (Tack Staffan för att du tror på mig!) Så ja - ska du dit idag eller imorgon så ska du SJÄLVKLART komma förbi Dcore (Monter C15:28) och säga HEJ! Ska bli sååå kul och jag är superladdad för denna helgen. Puss & Kram
Strategisk överlevnad & mysigt YouTube klipp!
 
 
Rejäl radiotystnad. Livet har tagit stor plats och jag sitter motvilligt i en tystnad som jag däremt kommer att bryta framöver, det är ett löfte. Jag måste dock vara strategisk med utdelningen av min energi i detta nu. Bloggen är så mycket i mitt liv och då kan ni kanske ana hur tung last jag bär på när varken ni eller ens jag själv, inte finner mig i den här älskade delen av mitt liv som innefattar att jag skriver, fotar och inspirerar och inspireras. Jag uppdaterar er med livets ljusglimtar på Instastories och snap. Jag kommer att fortsätta blogga, det är inte det. Jag gör det jag skrev ovan. Är strategisk. Sparar energi. Överlever. 
_______________

När jag blir stor så ska jag bland annat lära mig att klippa och klistra YouTube klipp. Jag ska bli bättre på att filma mitt liv. Hur fantastiskt är det inte att kunna få se en helt vanlig dag, så som Tuvas dag här ovan? Jag & Tuvisen tog en fika för alldeles för länge sedan och då fick jag en litet hörn i videon. Blir glad av att se den så jag ville dela den med er <3 OBS. Ni kan få extremt mycket kunskap i om hur man brygger en "Americano" och hur viktigt det faktiskt är med sociala medier. (Bak-läxa till mig med andra ord!) 
 
Älsklingar, Jag är så glad över att jag fick uppdatera er. Jag ska lyfta av vikterna från axlarna inom snar framtid och då få glänsa ikapp med min passion för bloggen. Jag hoppas att ni är med mig hela vägen. Massvis av kärlek!