Modette

AVSNITT 1 - Mina tankar
Jag & min roomie Semah ★
Den ursnygga It Girls backdropen

En liten snappis från första inspelningsdagen!! Lyckan var total ♥
 
Jag tänkte dela med mig utav mina tankar kring Avsnitt 1 av It Girls idag. För er som inte hann titta på det så valde jag att vänta ut, så att jag inte spoilade det för någon.. Nästa avsnitt kommer nämligen ut imorgon!!
_______________________________
 
Som ni vet så väntade jag hela förra onsdagen med att titta på det första avsnittet av It Girls, ända tills jag kom hem efter jobbet. Vilket var väldigt sent. Jag hade styrt upp det med några härliga tjejer och ja vi satt minst sagt fastbänkade framför tv:n (tack vare HDMI sladden) och var mer än redo. 
 
Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Jag var nervös. Samtidigt så otroligt taggad på att äntligen få se det hela! När vi trycker på Play och sedan får höra fantatsiska Salem inleda med att säga att hon rekomenderar att ta risken att kliva utanför sin comfort zone för det är det där händer.. Då rös jag i hela kroppen och var nära till tårar. Jag visste ju att det var just precis det jag hade gjort när jag klev in i det här äventyret.. 

Att få se alla tjejerna, inspelningen, ja - allt, fick mig att LÄNGTA TILLBAKA! Jag hade så otroligt kul den veckan. Från allra första sekunden! Att få stå framför kameran fick mig också att känna - Yes, det är detta jag ska göra! Detta ska jag se till att göra mer av i mitt liv. Det hoppas jag syntes också. (Alltså att jag älskade det, haha!)
Sedan att få se mig själv inspelad var ju lite mer annorlunda.. Som jag berättade i | det här inlägget så att få höra mig själv tala om för världen där ute om min bakrund gav mig starka reaktioner första gången jag fick se det klippet. I onsdags satt jag stolt. Jag gjorde det. Tänk att jag gjorde det för alla oss maskrosbarn. Jag är med och tvättar bort en skamstämpel som ska ryka all världens väg. (Det finns en anledning till att maskrosen är den enda blomman som växer genom asfalt..) Det fanns en mening med att jag fick stenen att falla från mitt bröst just där. Jag lovar att jag ska ta det till mig, göra något bra om det och lyfta frågan fler gånger. Det finns en mening med att just jag blev stark..

Peppen av att jag är utvald till 1 utav 6 tjejer för det här kändes så starkt i bröstet när jag såg klippet. Tacksamheten över att få ha träffat dessa amazing womens är enorm. Skratten ekade i mig långt efter att avsnittet var över. Sist men inte minst - nervositeten över första utmaningen gjorde sig påmind..

Ja - berätta, vad tyckte du om avsnittet? Taggad på morgondagens avsnitt?! 
___________________

(Jag vill passa på att tacka ALLA som gett mig fina komplimanger om min insats!! YOU ROCK MY WORLD!)
 Vilken jäkla grej!
PUSS 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress