Modette

Strunta i celluliterna, satsa på ditt inre GLOW!
Mindfullness. Fångat av fantastiska Ella Ozolins-Carlson <3

 
Hej mina godingar! Jag är tillbaka på svensk mark igen och mår prima-ballerina. En vecka på en soligare plats, med världens (jag skojar inte!) bästa resesällskap och med en omgivning som ger mig lugn i djupet i hjärtat.
Ja, jag kan inte annat än att ha fått ladda upp batterierna på många plan. 
 
Hälsa är ju nämligen inte bara att springa till gymmet och slita i vikter, checka in på det ballaste gruppträningspasset och få synliga muskler och tajtare midja. Vid det här laget så hoppas jag att ni förstår att hälsan börjar inifrån. På djupet. Det är den biten jag jobbat hårdast med under min semestervecka i Spanien. Mindfullness. Terapiövningar. Självläkning. Uppbyggnad av min styrka - inifrån. 
Jag vet att om min insida (lik som din insida) är i toppform, så kommer det även att synas på utsdian. Så mina vänner, se till att lägga fokuset där i sommar. Strunta i celluliter, abs och allt vad det heter och sätt fokus på hälsan inifrån <3 Den skiner och märks på milsavstånd när du mår bra! Puss & Kram J

_________________

Ikväll blir det årets första besök på Grönan och ett härligt gäng ska tävla i 5 kamp! Wish me Luck! 
Sarah

Fina bilder :)

Svar: Tack snälla! (Världens bästa semesterfotograf!) ;)
Jamie Sallmén

Camilla

Vilka härliga bilder! :) & Väldigt bra inlägg, så sant om att det kommer inifrån :)

Svar: Tack snälla! :) Ja, de märks verkligen hur man mår på insidan, även på utsidan. Så om man riktar fokuset dit, så kommer resten haka på <3 Ha en fin dag!
Jamie Sallmén

Elin

Hej! Vilket härligt inlägg, jag gillar verkligen din blogg men skulle du inte kunna skriva ett inlägg om hur man ska våga sig in på gymmet? Jag är en brud som gått på 20(!!!!) PT-pass men vågar fortfarande inte gå på gymmet ensam, blir så nervös och skakig av hela stämningen och det känns bara som att alla tittar :/

Svar: Hej Elin! Tack snälla och jag blir superglad att du gillar inlägget. Självklart kan jag skriva ett inlägg om detta! Jag vet nämligen att det är fler än dig som har precis samma känsla. Även jag har varit där <3 <3 Det är absolut ingenting fel med det, men känslan av att bli kvitt rädslan är amazing <3 Så stay tuned så ska jag se till att knåpa ihop ett inlägg till dig! Tills dess kör hårt med det som får dig att må bra, jag tror på dig! <3 KRAM!
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress