Modette

AVSNITT 2 - MINA TANKAR
Jag väntade ut i det sista att ge mina tankar om avsnitt 2. Snart kommer nästa avsnitt av It Girls ut! 
 
"I väntan på Utmaning 1 ska avslöjas". Bilder lånade från Tuva<3 

"FASIKEN OCKSÅ! Varför?! Hur lyckas jag??"
Ja, när jag fick höra att både jag & Emma fick lämna programmet så blev jag så ledsen och tog det rätt hårt. Det gjorde till och med lite ont i mig. Att det jag så jäkla gärna ville - kunde tas ifrån mig på bara en sekund var en otroligt jobbig känsla. Jag lyckades dock vända det till något riktigt positivt, men det berättar jag mer om en annan gång..
_______________________

Vi fick en utmaning, de sa vad de förväntade sig och vi skulle bara leverera. 
De gav oss 60 min att göra en heldags blogginlägg, Insta, Snapchat och Youtube posts. Vi fick välja själva vart vi lade fokuset. Det jag hann uppfatta att vi skulle ha med var; 
Få med FUN Light
Satsa på att vara dig själv & få med era personligheter
"Är du glad, var glad!"
Kvalité i bilderna
Färgglatt!
Satsa på alla kanaler
 
Okej, Jag satt och tänkte vad jag skulle hinna få medoch vad jag skulle fota. "Mig själv", glad, träning - självklart. Kvalité i bilderna - absolut. Alla kanaler - nej, jag hoppar YouTube! Färgglatt - men Yes! Jag skulle dessutom få med ett stilleben där FUN Light flaskan är med i - Easy peesy! Tiden startade. Stress deluxe startar men jag upplever att jag har ett bra fokus. 

Första inlägget blir Outfit bilder! Check. 


Blogginlägg nummer två - TRÄNING!
Jag ska få med mig och samtidigt få in FUN Lights tonalitet som bland annat är "aktiv".


Först blir jag stressad, jag har ju inte packat med mig ett enda par träningskläder?! Fina Semah slänger snabbt ur sig att jag mer än gärna får låna hennes, vilket resulterar i total LYCKA! (Jag skänker inte en enda tanke på färgskalan på dem, jag var bara överlycklig att få köra mitt signum!)
 
 

Tiden börjar rinna ut. Upp på rummet för att sätta mig i lugn och ro men jag får panik över att stillebenet som jag planerat inte är fotat. Jag får helt enkelt tänka om och här slår jag på min business hjärna. Jag ser nämligen vad jag gjort för tabbar, men väljer att hitta lösningar. "Vart är FUN Light i bilderna? Vart är alla härliga färger?!"
 Jag kommer på lösningen att jag ska ha med så många Värdeord från FUN Light som jag kan. De om något måste ju ge mig lite credd och förhoppningvis väga upp. Jag blir helt plötlsigt en "overthinker" och smyger ner deras ord i min bloggtext. Alla de orden gör jag dessutom Kursiva så att de inte ska missas. 
Instagram bilderna slänger jag upp springandes i de tre trapporna ner till utegården i sista sekundrarna.. Wow, verkligen på håret och en timma har nog aldrig varit så kort.. 

I väntan på att åka till första utslagningen.
När stressen har lagt sig & vi väntade på att åka iväg så sjönk dagens utmaning in. Jag var beredd på att åka. Jag kom på mig själv & hade gjort många missar men jag fortsatte att hålla hoppet levande ändå. Jag har värdeorden som livboj, tänkte jag.. Att min kreativa sida stängdes av under press är något som jag lärt mig nu. Jag fokuserar på viktiga detaljer och vägrar att släppa företags värdeord, vad varumärket står för och liknande istället.
Inte fy skam enligt mig.

I bilen på väg mot första utslagningen som hålls i studion.. 

Jag lyckades inte hela vägen denna gången. Domarna kände att jag inte hade lyssnat. Josefine gav mig dock de häliga orden att "jag har hittat min grej" när det kommer till bloggen. Istället så var det 4 helt amazing tjejer som fick gå vidare och jag var såå glad för deras skull, på riktigt! En vinnare skulle utses och kommer få leva livet! Man ska vara glad för andra. Självklart hade jag önskat att det var jag, men jag vann så otroligt mycket annat från detta!
 
 Världens härligaste Bianca Ingrosso & en utav världens kanske mest snyggaste människa IRL Josefine Dahlberg med alla IT GIRLS innan första Utmaningen avslöjas <3 

 
 
 Jag lyckades repa mig riktigt bra redan dagen efter tävlingen. Jag reflekterade en hel del på vad jag lyckats med och vände det till något riktigt positivt. Jag är väldigt tacksam för att jag fick vara med den korta tid som jag var. Mer om dessa positiva tankarna kring erfarenheten som jag hade kommer i ett annat inlägg. Dessutom kommer jag att dela med mig utav varför jag först tog utslagningen så jäkla hårt som jag gjorde. De har nämligen med ett par jobbiga skolår att göra.. Missa inte. 
 
Gjorde juryn rätt val? Vad tycker du?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress