Modette

Stockholms mest glittrande Showroom?
Wierd hand and a odd pose | Sneakpeek från en shoot som Ella tog i Spanien som jag kommer dela mer bilder utav, of course!
 
_______________
Hej finisar! Har ni sett sista avsnittet utav It Girls ännu? IIHH! STORT GRATTIS TILL VINNAREN!! <3
Sedan vi kom hem från Spanien så har jag bokat in så mycket och tiden räcker knappt till. Snälla dygnet - ge mig fler timmar! Hängt med härliga vänner, besökt Grönan med mitt gamla jobb (ni som följer mig på snappis såg väl vilken fegis jag var? VEM vågar ens åka allt!?), haft en alldeles underbar Date med min american queenie, Blonnie och inte minst hunnit besöka Stockholms kanske mest glittrande showroom?! Nämligen hos Caroline Svedbom! Ni får hålla ögonen öppna på bloggen i helgen.. För jag kan eventuellt ha ordnat en liten surprise för er mina kära läsare.. Oh yes. 

Nu ska jag se till att ta mina träningsvärkande-ben ner på stan för en kaffe! Maxar sommaren med full rulle även denna dag <3 Puss på er!!
 
 
Strunta i celluliterna, satsa på ditt inre GLOW!
Mindfullness. Fångat av fantastiska Ella Ozolins-Carlson <3

 
Hej mina godingar! Jag är tillbaka på svensk mark igen och mår prima-ballerina. En vecka på en soligare plats, med världens (jag skojar inte!) bästa resesällskap och med en omgivning som ger mig lugn i djupet i hjärtat.
Ja, jag kan inte annat än att ha fått ladda upp batterierna på många plan. 
 
Hälsa är ju nämligen inte bara att springa till gymmet och slita i vikter, checka in på det ballaste gruppträningspasset och få synliga muskler och tajtare midja. Vid det här laget så hoppas jag att ni förstår att hälsan börjar inifrån. På djupet. Det är den biten jag jobbat hårdast med under min semestervecka i Spanien. Mindfullness. Terapiövningar. Självläkning. Uppbyggnad av min styrka - inifrån. 
Jag vet att om min insida (lik som din insida) är i toppform, så kommer det även att synas på utsdian. Så mina vänner, se till att lägga fokuset där i sommar. Strunta i celluliter, abs och allt vad det heter och sätt fokus på hälsan inifrån <3 Den skiner och märks på milsavstånd när du mår bra! Puss & Kram J

_________________

Ikväll blir det årets första besök på Grönan och ett härligt gäng ska tävla i 5 kamp! Wish me Luck!