Modette

Dinner date with Queen B(lonnie)!
My gorgoeus American Queen B(lonnie)! 
 
Sommarsallad med jordgubbar och ädelost <3  Yumm! 
 
Pics från min tidiga middag med min amerikanska underbara vän Blonnie häromdagen. Alltså - what a woman!
Vi möttes för första gången för 2(!) år sedan på en träningsresa nere i Turkiet. Hon hade rest all the way from America för att komma och träna med oss (hon är barndomsvän med D-flex)! Från första sekund fann jag någonting fantastiskt i henne och sedan dess så har vi behållt kontakten! Trotts hela atlanten i mellan oss, olika plan i livet och att vi ses så sällan så finner jag en sådan otrolig lycka över att få träffa henne, varje gång vi ses. B, you are such an fantatsic friend. Brings happiness and encouragement to my life and I just LOVE you. Thank you for always cheering for me. Thank you for letting me have you in my life. Bless you! 
 
Hur fantastiskt är inte livet? Du möter människor på de mest udda platserna du kan tänka dig, som sedan kan komma att spela stor del av ditt liv. Så se till att vara öppensinnad när det gäller nya kontakter eller bekanta. De kan leda till att du får nya vänner trotts vuxen ålder. Som Blonnie, vi lyckades korsa varandras vägar trotts olika världsdelar. Eller Angelica & Caroline som jag också fann på träningsresa året efter. Eller kolla bara på mig och Ella till exempel. En diamant som kom in i mitt liv via jobbet!

Ja, man är ALDRIG för gammal för att skaffa sig "nya" vänner. <3 
Ajli Müller

Det låter alldeles otroligt :D :D

Svar: Härligt att höra att du tycker så! :)
Jamie Sallmén

ISA

Vänskap är ju så jäkla underbart, blir så glad när folk visar att man visst kan få nya kompisar som vuxen ;) Kram!

Svar: Ja, men eller hur? Det är verkar vara en hel del som känner att det är hopplöst, eller svårt om man bor i mindre städer etc. Men nej! Ut & mingla :) En ny soulmate kan finnas runt hörnet som delar samma intressen som dig <3 Kram!
Jamie Sallmén

Katja Inga

Så kul verkligen! Självklart är det aldrig för sent att skaffa nya vänner! Kram

Svar: Eller hur? Helt rätt inställning :) Kram!
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress