Modette

Behind the scene IT GIRLS 2016
Så vinnaren av It Girls 2016 är utsedd och ingen mindre än fina Tuva tog hem vinsten!! GRATTIS för miljonte gången!! <3 Nu har hennes blogg äntligen lanserats på Modette.se och där får vi följa hennes ljusrosa modebubbla och alla de galna upptåg som väntas (bland annat New York Fashion week i höst!!). Grattis till dig Maja som kammade hem andraplatsen också.

Någon som har undrat hur dagarna såg ut för oss andra som fick lämna programmet? Ja, som ni såg i studio avsnittet så har vi hängt en hel del och jag tänkte bjuda på lite bilder från den härliga It Girls bubblan som vi levde  i <3 Hoppas ni gillar´t!  
 
______________

Jag & Emma fick ju lämna It Girls först vilket resulterade i att vi fick en heldag ihop. Vi passade på att fota bland annat under körsbärsträden i Kungsan (kika på de resultatet här). Dessutom fick jag chansen att lära känna denna härliga skånska tjejen något bättre. <3
 

När vi två blir tre.. Sofia var den tredje tjejen som fick lämna och vi mötte upp henne efter utlsagningen. Selfie-time innan en mysig middag i Gamla Stan som fick avsluta vår kväll ihop.

Att dela rum med varandra var som en konstant sleepover!  Dessutom var det här ingen udda syn. Alla bloggar väl från sängen, flera gånger om dagen? :) 

Eventuellt det bästa med att bo på HTL hela veckan; Mysfrukostar ihop varje morgon <3
 

Details, details, details. Mellan alla outfitbilder så fotades det även från fågelperspektiv..
 
Aaand in action! Som ett litet bloggkollo - vi fotade varandra heela dagarna. Så kul att få hänga med likasinnande och fina Emma imponerade på mig SÅ STORT! Vilken solklar stjärna hon är bakom kameran!! Kolla bara in hur fantastiskt snygga foton hon tar; HÄR, HÄR och HÄR!! <3 L O V E !

Semah var den sista tjejen att lämna It Girls tävlingen innan det var dags för finalen. Självklart gick även vi ut med kamerorna i högsta hugg för ännu mer outfit bilder (och selfies..) :)
Dessutom gjorde en och annan shoppingrunda på stan.. 
 
... och till sist var det sedan dags för den sista frukosten ihop </3 

Eftersom att vi inte fick hänga med de andra tjejerna under inspelningen så finns det inga behind the scene bilder på varken Tuva eller Maja.. Men - vi får se till att ses framöver & kompensera upp det hela, eller hur? 
__________________

Åh, vad jag saknar er! Vad jag saknar It Girls och den galna lilla bubblan vi levde i. 
Ta mig tillbaka! NU. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress