Modette

Soulcycle & Hälsodrycker

Soulcycle (eller BE.CORE Cycle som de heter hos Be.Core som eventet hölls hos) fångade mig totalt! Som ni ser i bilden ovan var jag FYLLD av energi efteråt, sprudlande glädje och ja, cykeln på gymmet har fått en helt ny innebörd för mig! 

Underbara Tuvisen tog med mig på eventet och det var så himla härligt att få spendera tid med henne <3 Vi möttes upp vid strax efter 08 och var mer än redo för att "åka av"!! Läs hennes blogg här!


Med en instruktör från New York, härligt tjejgäng, pepp från den här bönan och grym musik så kändes det verkligen som; Life was on top! Vårt mission var att bli "ett" med både musiken och cykeln och känna känslan i varje rörelse.. Nästan som om att koppla på själen i det vi gjorde & jag lovar - jag lyckades!
Det här var definitivt min typ av "spinning". Har aldrig någonsin tidigare fastanat för det (och då har jag testat på det fler än en gång så att säga) men min själ got stuck. DET HÄR kommer jag definitivt att ta och köra fler gånger!! <3 


#känsla 


Anna Ottoson bjöd på morgon-shots och gröna smoothies gjorda på bland annat ärtor! 


Hon pratade mycket om den färgglada maten. Om kraften som mat har inuti kroppen. Att ge kroppen bra mat. En livsfilosofi som känns i linje med det jag själv jobbat med i min egna kost under de senaste åren.

Ett fantastiskt event med andra ord. Tack! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress