Modette

En magisk Jul ❥

Jag fick uppleva en helt magisk jul i år. Jag har nog aldrig mått så bra i hela mig som denna julen! Ingen stress, inga krav och fylld med kärlek ifrån min bästa vän. Ja, i år firade jag Jul med Ella! ❥


I två hela dagar satt vi och myste ner oss i soffan, åt mat, vilade, tittade på en massa filmer och det är precis just detta som jag behövde efter en otroligt hektisk höst. Dessutom perfekt uppladdning för nästa förändring som ska ske i mitt liv. Jag ska nämligen flytta - igen. Redan kommande vecka!


Ovan har ni mina söta paket som jag fick. Ella hade planerat allt i minsta detalj. Det slutade med en julklappsjakt i hela lägenheten då två av paketen innehöll ledtrådar till vart några av presenterna låg gömda.. 

Det sjätte och sista paketet ledde dock till något helt annat.. Nämligen till tårar! Den finaste presenten av alla var ett litet brev fyllt med kärlek som hon skrivit till mig. Jag blev så otroligt rörd (och ni som följer på Instastories & Snap fick ju bevittna detta snörvel!) <3 Såååå fint! Thank you baby for the little gifts & a magical x-mas. Du är världsbäst! 
HAPPITUDE ❥

Jag & bästa Chanelle besökte Jossan i hennes popup store i MOOD efter min brunch förra veckan! 


Hon har nämligen lanserat sitt egna märke; HAPPITUDE! ❥


I födelsedagspresent så fick jag göra ovanstående.. Gissa om jag blev glad!? 


Självklart kan du också göra en egen designad tröja! Klicka in på Happitude HÄR för att designa din egna sweater eller ge bort den perfekta julklappen till någon du håller kär!
 
How cute!? 

Finaste Coco, som också är en utav modellerna för Happitude designade självklart även en tröja till sig själv.

Lyckan över att ha funnit en så fin vän.. Tack för en väldigt omtänksam och fin present! 


GRL PWR! Fasiken Jossan vad ball du är. Älskar hur jäkla driven du är! 

Vad tror du jag valde för färg på tröjan och vad tror du att jag skrev på den?
En ledtråd är att det verkligen kommer bli ett utav mina "power plagg" där jag kommer känna peppen och helt klart  ge mig ett lyft den dagen som jag väljer att bära den. Den kommer göra mig glad, inspirerad och ge mig en good feeling, helt klart! Längtar sååå tills jag får hem den! 
Nytorget 6 ★ Brunch

På min födelsedag valde jag att starta dagen på ett härligt smultronställe på söder, nämligen Nytorget 6! Faktiskt härliga Vanja som fick mig att testa det första gången efter att jag lyssnat på Josefin & Vanja-podden någon gång förra året. Älskar´t!  


Såååå mycket smarrigt på menyn! Jag åt både fattiga riddare och deras chilli cheese - yummy yumm! 
 

Min äldsta vän Helle kom upp för att fira mig! ❥ Här tillsammans med godingarna Ida & Sara. 


And my two beauty queens - Ella & Chanelle ★


Ellas bror Leo var ensam herre vid bordet och stod för trevligt sällskap, roligheter och värme. 


En och en annan bild togs runt bordet.. 

Tack alla fina för en superstart på min resa med ett nytt år i livet framför mig! Så jäkla mycket kärlek till er (och även till er fina som inte kunde komma! Ni var med in spirit!) Tack för alla fina presenter & all omtanke!
 
Jag är så enormt förhoppningsfull för ett kommande magiskt år. Jag ska se till att ta vara på all min kunskap, mitt driv samt mina erfarenheter och göra något stort utav det. Det börjar nämligen bli läge för att använda mig av det! ★ Wiiho!