Modette

En magisk Jul ❥

Jag fick uppleva en helt magisk jul i år. Jag har nog aldrig mått så bra i hela mig som denna julen! Ingen stress, inga krav och fylld med kärlek ifrån min bästa vän. Ja, i år firade jag Jul med Ella! ❥


I två hela dagar satt vi och myste ner oss i soffan, åt mat, vilade, tittade på en massa filmer och det är precis just detta som jag behövde efter en otroligt hektisk höst. Dessutom perfekt uppladdning för nästa förändring som ska ske i mitt liv. Jag ska nämligen flytta - igen. Redan kommande vecka!


Ovan har ni mina söta paket som jag fick. Ella hade planerat allt i minsta detalj. Det slutade med en julklappsjakt i hela lägenheten då två av paketen innehöll ledtrådar till vart några av presenterna låg gömda.. 

Det sjätte och sista paketet ledde dock till något helt annat.. Nämligen till tårar! Den finaste presenten av alla var ett litet brev fyllt med kärlek som hon skrivit till mig. Jag blev så otroligt rörd (och ni som följer på Instastories & Snap fick ju bevittna detta snörvel!) <3 Såååå fint! Thank you baby for the little gifts & a magical x-mas. Du är världsbäst!