Modette

En kärleksförklaring ♥
En promenad i supermysiga Ystad..
 
.. ledde till ett ljuvligt Café.
 

Semesterfeeling & en dagens look. 


Ett inlägg som snabbt flyttar fokuset från Ystad till en djup kärleksförklaring.. 

Top BIKBOK | Skor Birkenstock | Jeans MONKI | Väska Primark
 
Hej godingar! En ledig måndag skapar en härlig semesterfeeling mm-mm!
Idag ska jag bara ägna mig åt roliga saker, träffa härliga människor och bara njuuuta. Efter en helg med häng med vänner, massvis utav dans samt en & annan stund för att reflektera över saker och ting så vill jag tala om att jag är otroligt tacksam för just - mina vänner.
Dessa fina människor som evigt påminner mig med deras närvaro att dagarna är så älskvärda och fulla med gemenskap och kärlek. De har nämligen funnits tillfällen i mitt liv som jag har känt mig ensammast på jorden. Där jag trodde att om livet rasar, så står jag där - ensam och ingen ens skulle märka om jag var död eller levande. Med en dysfunktionell familj, brokig uppväxt och att innehava huvudrollen som den vuxna i hushållet sedan 6-7 års åldern så har jag alltid haft press. Jag ska fixa allt, veta allt och definitivt ordna allt till alla. Detta gäller inga undantag när det kommer till mig själv, jag har ju alltid varit den som varit ensam med ansvaret. För ute i världen så finns det inga armar som håller om dig när du är svag eller hjälper dig i de mest utsatta situationerna du kan tänka dig, utan det är bara hoppa upp, borsta av och halta iväg och du ska se till att ordna allt och lite till.. Själv & ensam i det mörka.
En världsbild som såg ut så för inte allt för länge sedan men som i
dag har förändrats. Jag har flertalet gånger blivit upplyft, omhållen och stöttad av just de mest fantatsiska människorna runt om mig. Mina vänner. Vänner som blivit familj. Vänner som är bästa vänner. Vänner som finns där. Ni har utan att veta om det förändrat så mycket i mitt liv. Ni har hjälpt mig att bygga upp en trygghetszon som varit obefintlig, till något.. 
Ett inlägg som igentligen bara skulle handla om en mysig fika i härliga Ystad på min semester fick bli något helt annat. En kärleksförklaring. Jag vill starta min måndag med kärlek och solsken i sinnet, inte bara hos mig utan jag vill ge det till dig.
Se till att tala om för de som betyder något för dig, Vad de betyder för dig! Man kan aldrig ge för mycket ♥! / En oerhört tacksam tjej. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress