Modette

3 anledningar till att alltid äta frukost
Riktigt god & hälsosam Smoothiebowl toppad med granola är en drömstart på dagen.


1. Få en dunderstart på dagen med en smarrig och hälsosam frukost! Den ger dig bra med energi och gör dig redo att anta dagens första utmaningar och arbetsuppgifter!
2. Få fart på ämnesomsättningen. Att ha ett jämt matintag under dagen håller igång din förbränningen - så skippa INTE frullen om du vill ha bra "resultat". (Det viktiga är dock inte utsidan utan hur bra insidan mår. Plus i kanten är ju att blodsockernivån håller sig jämn under dagen.. )  
3. Presetera och ge max under din träning! Oavsett om du vill springa långt, snabbt, öka muskelmassa, gå upp/ner i vikt eller bara träna för att må bra så behöver du äta ordentligt. Frukosten är alltså nyckeln till mycket! 
 
Psst! Glöm inte vatten. Otroligt viktigt för alla möjliga nödvändigheter, så se till att dricka mycket vattem redan vid frukosten.. 
Märta

Jösses vad gott det ser ut! Morgonmålet/frukosten är ju det bästa och viktigaste målet på hela dagen. Finns så mycket goda möjligheter! :-)

Svar: Tack! Det kan ju aldrig bli fel med en smoothiebowl, inte sant? :) Ja, precis och jag håller helt med dig :) Det finns än många där ute som hoppar över dagens bästa mål och hoppas att inlägget peppar till att ge frukosten ett nytt försök ;) Härligt att höra att du tycker om frukost i alla fall<3 Kram
Jamie Sallmén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress