Modette

FASHION WEEK / DAY 1

★ Fashion Week Stockholm / Day 1

Självklart bar jag mina Dione earrings från Caroline Svedbom för att piffa upp min look.  

Peace out, fashion peeps! 
 
Jag gick på en drömlunch och slutade på Fashion Week. Vilken jäkla dag det har varit! Att vakna upp efter första natten i min nya lägenhet var en dröm. Att det sedan följdes tätt av att hänga med livets människor, få se Stockholms snyggaste fashion peeps och få avsluta dagen med en middag tillsammans med bästis är inte helt fel.. Jag är hög på livet. Drömlunchen och fler bilder från dagen kommer att finnas i bloggen snart. ★
SPORTY SPICE
Swimsuit ADIDAS
 
Sporty Spice var min favorit tjej i Spice Girls. Inte helt otippat va? Med hennes Adidas byxor, hjulningar och höga sparkar fångade hon mitt hjärta med storm. Melenie C var helt klart bäst. Vem var din favorit? I spanien kände jag mig något sportig i den här snygga baddräkten från just Adidas. Idag kan jag inte annat än att slänga tillbaka blickar till denna underbara resa. #tamigtillbakatillsolen
 
Mango Smoothie bowl & flytt!

Spana in den fina vasen som fyndades i Danmark. Love! 

En otroligt god smoothie bowl innehållande massa mango. Allt för att hålla i sommarfeeling något extra.. 
Hej halloj mina fina. Tack för grym respons på mitt viktiga inlägg jag skrev sist. Jag är mycket tacksam ska ni veta.. Jag har som ni vet börjat en ny tjänst förra veckan och för mig har det varit viktigt att lägga mycket fokus där för att få en bra start. Dock känner jag av saknaden av mitt socialamedie-liv och det är ingen annan än jag som kan styra upp det, så jag vet vad som ska göras! Ni är med mig va? 
Jag startade veckan med en Mango smoothie bowl för att behålla lite sunshine in my mind. Kan knappt förstå att sommaren är över och ja, jag längtar till hösten men jag känner att jag och sommaren har en oavslutad romans. Vi är inte helt klara med varandra än.. 
 
Däremot så kan helgen som kommer kunna komma att bli min bästa helg någonsin! Om allt går som planerat så är det dags för... FLYTT!!! Sista delen i min stora förändring i privatlivet är att få en nyckel till mitt kommande hem för den närmsta tiden framöver. Förstår ni lyckan? Den är obeskrivlig. Mer om detta kommer dock i ett annat inlägg! Tills dess. Ciao, mucho love och må bäst.