Modette

Borough Market
Perfect "walking around the market" outfit - lager på lager ❥

Världens bästa Ella!
 

 
Det känns som om vi var i London alldeles nyss men det har redan gått tre veckor sedan vi strosade runt här, på Borough Market. En marknad full med mat, onyttigheter, olika delikatesser, ekologiskt, grönt och allt där i mellan. Älskade den myllrande atmosfären och det är ett måste att  jag besöker den igen vid nästa London visit.. 
____________________

Två dagar kvar tills inspelningen av It Girls 2016! Det är helt galet, men det ska bli kul :) Jag börjar få en del rosa fjärilar i magen.. Jag hoppas dessutom att vi slår tittar rekord hundra gånger om, haha! 
Njut av er soliga lördag så hörs vi senare - Puss ❥
Smell Like Milkshake!
Nykär i den här skönheten ♥

 
 
Jag har en tjejkompis vars hår alltid luktar som en dröm och jag undrade självklart vad som låg bakom detta. Det var inget mindre än den här produkten som var svaret. Jag fick själv tvätta håret hos henne för att testa balsamet och blev mer än störtkär!! Hett tips om du är som mig och är svag för allt som doftar som en strawberry-vanilla milkshake. Är du också sugen på att testa så hittar du den här
Prestationsångesten

En lite längre text om när jag bestämde mig för att satsa på min dröm & låta prestationsångesten förlora, en gång för alla!

______________________
 
Prestationsångesten höll på att stoppa mig ifrån att nå en utav mina drömmar. Jag minns det så väl, det var ju inte allt för länge sedan som jag stod där i gruppträningssalen på Telefonplan och undrade vad i hela friden jag bokat in mig på. Det var cirkus 3,5 år sedan. Jag ställde mig längst bak i den proppfulla salen för att försöka synas så lite som möjligt. Jag hade ju inte dansat i grupp på över 5 år. Det spelade ingen roll att jag hade gått estetiska linjen, dans på gymnasiet och uppträtt för tusentals personer. Jag trodde ju att jag inte kunde längre. För varje dag som gått, så hade den där presattionsångesten vuxit sig större i bröstet. När jag väl stod där i salen så var jag livrädd. Jag kände att har man anmält sig till en Zumba klass, ja då ska du bannemig kunna dansa också. Helst skulle jag kunna koreografin innan instruktören ens hade tryckt på Play. 

Musiken går igång och vi börjar röra på oss. Det är första gången som tårarna trycker fram bakom ögonlocken. Instruktören förklarar att här inne så är man fri, det finns inga fel och jag tar till mig det och min kropp svarar med att ge mig gåshud. Ju längre in på passet vi kommer desto mer hög på livet blir jag - jag dansar igen. Jag som har saknat det så otroligt mycket! Tårarna kommer igen, men denna gången lyckotårar blandat med en del av ångesten som hänger sig kvar. Där inne så förstod jag att det är ingen som kommer att skratta åt mig. Det är ingen som kommer att säga en massa elaka ord till mig för den delen heller. Jag var ju där för att jag ville, ingen annan brydde sig om jag dansar rätt, fel, fult eller bäst.. Zumban tar slut och jag hänger kvar en stund så att jag får tillfälle att gå fram till instruktören. Jag vill tacka henne för något hon inte visste vad hon precis gjort. Hon hade tagit ner min 5 års prestationsribba och lät mig äntligen bli "fri" och tårarna kommer ännu en gång. I DID IT. Med hennes hjälp att väcka min passion och slå bort rädslan av att vara i en gruppträningssal igen. För 3,5 år sedan så föddes min plan om att bli gruppträningsintruktör och jag är så otroligt glad att jag valde att tvinga mig in där den fredagseftermiddagen, hur läskigt det än var. Trotts att jag grät tre gånger (!?) i smyg, så gav jag mig an utmaningen. Att visa för mig själv att jag kan få mig att växa, så länge jag kastar mig ut på äventyr som är utanför min comfort zone.. 
Idag är det de bästa jag vet - Att gå in i salen och få andra att röra på sig. Att välja att investera i sig själva tillsammans med min hjälp. Jag har haft världens härligaste deltagare ända sedan start och mitt år som instruktör har gett mig så otroligt mycket gläjde ❥
 
Summan av kardemumman: Prestationsångest är något som du själv har makten över att förminska. Låt den inte ta en enda minut till av ditt liv och dina drömmar. Gå ut och jaga rätt på friheten!